- 10 Mayıs 2022
- 1.122
- 726
-
- Konu Sahibi hayatbeninedenyoruyosun
MerhabalarMerhaba Biz Yaklaşık bir senedir çocuk düşünüyorduk ve şimdi ben de bütün tahlillerimizi yaptırmıştık ve eşim de sperm kalitesi düşüklüğü çıktı bir aydır İlaç kullanıyordu. Her ay Çok kafaya takıp strese giriyorduk oldu mu olacak mı diye.
Bu ay ilaç kullandığı için bu tedavi 3 ay sürecek dedi doktor hiç kafaya takmadık 3 ay gözden çıkarttık çünkü 3 ay sonra tekrar denemeye başlarız diye düşünüyorduk.
Şimdi asıl konu Benim dün adet olmam gerekiyordu polikistik over Başlangıcı vardı bende ama ilaçlarla Adetimi düzene sokmuştum aylardır düzenli bir şekilde günü gününü oluyordu dün adet olmayınca Bugün işten gelir gelmez çok seyrek olan İdrarla erken gebelik testi yaptım ve silik bir çizgi çıktı fotoğrafını ekleyeceğim daha sonra negatif olma ihtimali var mı. Sabah ilk İdrarla testi tekrarlayıp kan vermeye gideceğim ama çok heyecanlıyım şu an.
Evet hemen çıktı 3 dk icinde hattaMerhabalarBence var silik çizgi hemen mi çıktı yani ilk 5 dakika içinde belirlendiyse hamilesiniz
Öyleyse hamilesiniz bence tabi siz yine de sabah tekrarlayın testiniziEvet hemen çıktı 3 dk icinde hatta
Ayyy hadi inşallah çok heyecanliyim birilerini aramamak icin zor tutuyorum kendimiÖyleyse hamilesiniz bence tabi siz yine de sabah tekrarlayın testinizi
Sizi çok iyi anlıyorum bende erken gebelik testi yaptım dün regl 8 gün varken belirtilerimden çok emindim dayanamadım yaptımAyyy hadi inşallah çok heyecanliyim birilerini aramamak icin zor tutuyorum kendimi
Hamilesin canım tebrik ederim eşin ne kullandı da spermi yükseldi benim elimdedir aynı sıkıntı var ama bir çare bulamadık tüp bebek düşünüyoruz ilaç mı kullandı lütfen yardımcı olurmusunuzMerhaba Biz Yaklaşık bir senedir çocuk düşünüyorduk ve eşimde ben de bütün tahlillerimizi yaptırmıştık. Eşim de sperm kalitesi düşüklüğü çıktı bir aydır İlaç kullanıyordu. Her ay Çok kafaya takıp strese giriyorduk oldu mu olacak mı diye.
Bu ay ilaç kullandığı için bu tedavi 3 ay sürecek dedi doktor hiç kafaya takmadık 3 ay gözden çıkarttık çünkü. 3 ay sonra tekrar denemeye başlarız diye düşünüyorduk.
Şimdi asıl konu Benim dün adet olmam gerekiyordu polikistik over Başlangıcı vardı bende ama ilaçlarla Adetimi düzene sokmuştum aylardır düzenli bir şekilde günü gününe oluyordu dün adet olmayınca Bugün işten gelir gelmez çok seyrek olan İdrarla erken gebelik testi yaptım ve silik bir çizgi çıktı fotoğrafını ekleyeceğim daha sonra negatif olma ihtimali var mı. Sabah ilk İdrarla testi tekrarlayıp kan vermeye gideceğim ama çok heyecanlıyım şu an. Sonuç ilk 5 dk icinde çıktı
Yaa çok sevindim sizin adınıza saglikla kucaginiza almayi nasip etsin rabbimSizi çok iyi anlıyorum bende erken gebelik testi yaptım dün regl 8 gün varken belirtilerimden çok emindim dayanamadım yaptımVeee hamileyim
Yaa çok sevindim sizin adınıza saglikla kucaginiza almayi nasip etsin rabbimSizi çok iyi anlıyorum bende erken gebelik testi yaptım dün regl 8 gün varken belirtilerimden çok emindim dayanamadım yaptımVeee hamileyim
Amin inşaAllah Allah razı olsun RABBİM isteyen herkese nasip etsinYaa çok sevindim sizin adınıza saglikla kucaginiza almayi nasip etsin rabbim
Bu testi eczaneden mi aldınızSizi çok iyi anlıyorum bende erken gebelik testi yaptım dün regl 8 gün varken belirtilerimden çok emindim dayanamadım yaptımVeee hamileyim
Musait olunca ulaclari atarim size ama asla tavsiye olarak algilamayin biz doktor tavsiyesiyle aldik bu ilaclari ve eşim bol bol keciboynuzu pekmezi icti. Hergun sabah aksam tüketti keçiboynuzu pekmezini bitter cikolata tuketimini arttirdi birde o ilaclari kullandi. Sperm seviyesi cok düşüktü morfoloji bozuktu. Ama ben stres konusuna suan daha cok inandım. Biz bu ay hic dusunmedik stres yapmadik, olsun diye yatip beklemedim hatta gun takip ederek iliskiye girmedik kafamiza göre oldu hep.Hamilesin canım tebrik ederim eşin ne kullandı da spermi yükseldi benim elimdedir aynı sıkıntı var ama bir çare bulamadık tüp bebek düşünüyoruz ilaç mı kullandı lütfen yardımcı olurmusunuz
Allah razı olsun çok teşekkürlerBu testi eczaneden mi aldınız
Hayırlı olsun bu arada sağlıkla kucağıniza da alırsınız inşallaho
Amin inssallah teşekkür ederim.Bu testi eczaneden mi aldınız
Hayırlı olsun bu arada sağlıkla kucağıniza da alırsınız inşallaho
Trendyol da 2000 TL ben kaset testten devamAllah razı olsun çok teşekkürler
Testi tesco dan aldım Londra yaşıyorum ben
Türkiye de de var diye hatırlıyorum ama yanılmıyorsam tabi
Önemli değil fiyatı canım belki bizede iyi gelir atarsan sevirim belki kullanmıştırız bizde en azından bir araştırırım bendeMusait olunca ulaclari atarim size ama asla tavsiye olarak algilamayin biz doktor tavsiyesiyle aldik bu ilaclari ve eşim bol bol keciboynuzu pekmezi icti. Hergun sabah aksam tüketti keçiboynuzu pekmezini bitter cikolata tuketimini arttirdi birde o ilaclari kullandi. Sperm seviyesi cok düşüktü morfoloji bozuktu. Ama ben stres konusuna suan daha cok inandım. Biz bu ay hic dusunmedik stres yapmadik, olsun diye yatip beklemedim hatta gun takip ederek iliskiye girmedik kafamiza göre oldu hep.
Ilaclari da musait zamanda aticam maliyetleri yuksek biraz 3 kutu ilac 1 ay götürüyor ortalama 3000₺ tuttu 3 kutusu ve 3 ay devam et dedi doktor.
İnşaAllah sizde sevinçli haberler alırsınızTrendyol da 2000 TL ben kaset testten devam
Merhaba Biz Yaklaşık bir senedir çocuk düşünüyorduk ve eşimde ben de bütün tahlillerimizi yaptırmıştık. Eşim de sperm kalitesi düşüklüğü çıktı bir aydır İlaç kullanıyordu. Her ay Çok kafaya takıp strese giriyorduk oldu mu olacak mı diye.
Bu ay ilaç kullandığı için bu tedavi 3 ay sürecek dedi doktor hiç kafaya takmadık 3 ay gözden çıkarttık çünkü. 3 ay sonra tekrar denemeye başlarız diye düşünüyorduk.
Şimdi asıl konu Benim dün adet olmam gerekiyordu polikistik over Başlangıcı vardı bende ama ilaçlarla Adetimi düzene sokmuştum aylardır düzenli bir şekilde günü gününe oluyordu dün adet olmayınca Bugün işten gelir gelmez çok seyrek olan İdrarla erken gebelik testi yaptım ve silik bir çizgi çıktı fotoğrafını ekleyeceğim daha sonra negatif olma ihtimali var mı. Sabah ilk İdrarla testi tekrarlayıp kan vermeye gideceğim ama çok heyecanlıyım şu an. Sonuç ilk 5 dk icinde çıktı