- 10 Mayıs 2022
- 1.122
- 726
- Konu Sahibi hayatbeninedenyoruyosun
Merhaba Biz Yaklaşık bir senedir çocuk düşünüyorduk ve eşimde ben de bütün tahlillerimizi yaptırmıştık. Eşim de varikosel dediler ameliyat dediler eşim direk ameliyat olmak istemedi detaylı doppler ve sperm testi yaptırsı, sperm kalitesi düşüklüğü çıktı morfolojisi çok kötüydü. Doktor tavsiyesiyle 3 farklı ilaca başladı bir aydır İlaç kullanıyor. Her ay Çok kafaya takıp strese giriyorduk oldu mu olacak mı diye.
Bu ay ilaç kullandığı için hiç düşünmedik bile, bu tedavi 3 ay sürecek dedi doktor hiç kafaya takmadık 3 ay gözden çıkarttık çünkü. 3 ay sonra tekrar denemeye başlarız diye düşünüyorduk.
Şimdi asıl konu Benim dün adet olmam gerekiyordu polikistikover Başlangıcı vardı bende ama ilaçlarla Adetimi düzene sokmuştum aylardır düzenli bir şekilde günü gününe oluyordu dün adet olmayınca Bugün işten gelir gelmez çok seyrek olan İdrarla erken gebelik testi yaptım ve silik bir çizgi çıktı fotoğrafını ekleyeceğim . Sabah ilk İdrarla testi tekrarlayıp kan vermeye gideceğim ama çok heyecanlıyım şu an. Sonuç ilk 5 dk icinde çıktı
23.01.24 güncelleme koyu olan testi bu sabah yaptım
Kan verdim ve sonuç 313 çıktı hamileymişim
Bu ay ilaç kullandığı için hiç düşünmedik bile, bu tedavi 3 ay sürecek dedi doktor hiç kafaya takmadık 3 ay gözden çıkarttık çünkü. 3 ay sonra tekrar denemeye başlarız diye düşünüyorduk.
Şimdi asıl konu Benim dün adet olmam gerekiyordu polikistikover Başlangıcı vardı bende ama ilaçlarla Adetimi düzene sokmuştum aylardır düzenli bir şekilde günü gününe oluyordu dün adet olmayınca Bugün işten gelir gelmez çok seyrek olan İdrarla erken gebelik testi yaptım ve silik bir çizgi çıktı fotoğrafını ekleyeceğim . Sabah ilk İdrarla testi tekrarlayıp kan vermeye gideceğim ama çok heyecanlıyım şu an. Sonuç ilk 5 dk icinde çıktı
23.01.24 güncelleme koyu olan testi bu sabah yaptım
Kan verdim ve sonuç 313 çıktı hamileymişim
Eklentiler
Son düzenleme: