• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testime bakar mısınız

Yade61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2022
575
250
33
Adet döngümün 30. Günündeyim normalde 28 günde adet olduğum için 2 gün geciktim demeliyim ama birkaç aydır döngüm 30 hatta 32 ye çıktı . O yüzden günümdeyim diyebilirim. Kasık batmalarım var işe gitmeden bir test yapayım dedim hemen böyle çıktı sonrasında testi evde bırakıp çıkmak zorunda kaldım sadece bunu çektim silik çizgiyi gören varmı

Eklentiler

• IMG_8269.jpeg
    IMG_8269.jpeg
    239,7 KB · Görüntüleme: 359
Bana var gibi geldi başka bir test ile tekrarlayıp daha yakından çekebilirsen daha net görebiliriz biraz uzak ve karanlık çıkmış sanki

Adet döngümün 30. Günündeyim normalde 28 günde adet olduğum için 2 gün geciktim demeliyim ama birkaç aydır döngüm 30 hatta 32 ye çıktı . O yüzden günümdeyim diyebilirim. Kasık batmalarım var işe gitmeden bir test yapayım dedim hemen böyle çıktı sonrasında testi evde bırakıp çıkmak zorunda kaldım sadece bunu çektim silik çizgiyi gören varmı
Testi tekrar yapıp yakından çekip atar mısınız netlestirin çekerken ☺️

Bence en iyisi sağlık ocağına gidip kan vermek. Şuan ben ikinci çizgiyi göremedim ama kameradan da olabilir bilmiyorum. Sizi de üzecek bir şey söylemek istemem açıkçası

Bence en iyisi sağlık ocağına gidip kan vermek. Şuan ben ikinci çizgiyi göremedim ama kameradan da olabilir bilmiyorum. Sizi de üzecek bir şey söylemek istemem açıkçası
İnce düşünceniz için çok teşekkür ederim, 11 ayda onlarca test yaptım birde kimyasalım var bu silik çizgiyi bundan önce birde o kimyasal da gördüm o da sonuçlanamadı maalesef hem korkuyorum hem merak ediyorum

İnce düşünceniz için çok teşekkür ederim, 11 ayda onlarca test yaptım birde kimyasalım var bu silik çizgiyi bundan önce birde o kimyasal da gördüm o da sonuçlanamadı maalesef hem korkuyorum hem merak ediyorum
Sizi çok iyi anlıyorum o süreç beklemek zor oluyor. İnşallah bu cuma günü rabbim istediğinizi verir🤲

büyük ihtimal hamilesin canım benim 2 hamileliğimdede boyle silik çıkmıştı 2. çizgi. yeni oluşan gebeliklerde 2. çizgi gölge gibi çikar demişti eczaci

Gebelik varmi sizce

Eklentiler

• IMG-20230823-WA0006.jpg
    IMG-20230823-WA0006.jpg
    67 KB · Görüntüleme: 104
  • IMG-20230823-WA0004.jpg
    IMG-20230823-WA0004.jpg
    88,7 KB · Görüntüleme: 97
Back