- 18 Aralık 2016
- 729
- 239
- 103
- 27
- Konu Sahibi Withcrennn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde 1 haftadır böyle koyulasmiyor bi turluYumurtlama mı sizce
Öncesinde silikti benim ama dün yapamadım bugün bu şekilde cıktı yarın belirleyici olacak artık. Hangi marka kullanıyorsunuzBenimde 1 haftadır böyle koyulasmiyor bi turlu
Evet var testim aksam tekrar ediyim ozaman teşekkür ederimMerhaba 9.dk da T çizgisi C kadar koyu ya da daha koyu değilse yumurtlama henüz olmamış demektir. Yakalayabilmek için testiniz yeterliyse akşam tekrar deneyin isterseniz![]()
Öncesinde silikti benim ama dün yapamadım bugün bu şekilde cıktı yarın belirleyici olacak artık. Hangi marka kullanıyorsunuz
Benımde labaLabaquick siz?
Akşam testi yaptınız mi aynimi ciktiBenımde laba![]()
Hayır henüz yapmadım yolculuktayım 12-1 gibi yapabileceğim ancak lh değerinde bir farklılık olur mu acabaAkşam testi yaptınız mi aynimi cikti
Yaptınız mı benim bugün daha silik çıktıHayır henüz yapmadım yolculuktayım 12-1 gibi yapabileceğim ancak lh değerinde bir farklılık olur mu acaba
Benımde silik kaçırdım sanırım gününüVe reglime 12 gun kaldı
Devam edecegim ben regli gününe kadar belki daha vardır inşallah kacirmamszdrBenımde silik kaçırdım sanırım gününü
Yumurtlama mı sizce
Ben bıraktım cünkü koyudan siliğe devam ettiDevam edecegim ben regli gününe kadar belki daha vardır inşallah kacirmamszdr