Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar iş yapıyordum aklıma düştü geldim kendi kendime test yaptım ovulasyon ama bakar mısınız ama adetime de üç gün görünüyor uygulamada kafam karıştı geçen ay 31 ağustosta olmuştum
Belki yumurtlama günümdür diye attım gebelikte mi yapalımGebelik testi yapın çok nadir ovulasyon testi ile öğrenenler var
Hamilelik testi yapın sanki gebelik var gibiAttım kızlar unutmuşum heyecandan
Ay yapayım mı korkuyorum da yumurtlama günü diye yaptım bideCnm hamilelik var gibi görünüyor ama bence bir kan testi vererek dahada emin ol derim umarım vardr cnm hayırlısı olsun hakkında![]()
Önceki kürtaj oldu ya korkuyorum yaHamilelik testi yapın sanki gebelik var gibi
Olabilir bence yapın derimBelki yumurtlama günümdür diye attım gebelikte mi yapalım
İlki öyle oldu diye ikincisi de öyle olacak diye birşey yokÖnceki kürtaj oldu ya korkuyorum ya![]()
Önceki kürtaj oldu ya korkuyorum ya![]()
Biliyorum ama korkuyorum daİlki öyle oldu diye ikincisi de öyle olacak diye birşey yok
Korkma iyi düşün iyi olsunBiliyorum ama korkuyorum da
Bnmde adete 3 gün kala yumurtlama testi pozitifti ve gebelik vardı. Test yap derimKızlar iş yapıyordum aklıma düştü geldim kendi kendime test yaptım ovulasyon ama bakar mısınız ama adetime de üç gün görünüyor uygulamada kafam karıştı geçen ay 31 ağustosta olmuştum yumurtlama günüm mü sizce!??
Yaaa seviniyorum şimdi de öylesine bugün yaptım inşallah vardır yaBnmde adete 3 gün kala yumurtlama testi pozitifti ve gebelik vardı. Test yap derim![]()
Ovu testiyle öğrenen çok kişi okuduk burda bencede test yapmalısın regle 3 gün varsa gerçekten olabilir gebelik haberdar edersin biziYaaa seviniyorum şimdi de öylesine bugün yaptım inşallah vardır yaüç gün önce gebelik testi yaptım negatifti
![]()
Ay yapayım mı korkuyorum da yumurtlama günü diye yaptım bide![]()
Yaptın mı test canımYaaa seviniyorum şimdi de öylesine bugün yaptım inşallah vardır yaüç gün önce gebelik testi yaptım negatifti
![]()
Yarın yapacağım kuzum aslında yapasım var eczaneye gidip gitmeme arasındayım üç gün önce gebelik yaptım negatifti çünküYaptın mı test canım
Eğer ovulasyon gebelik yüzünden böyle çıktıysa emin ol beklemeye gerek yok hcg yükselmiştir yapsan çıkar biz çatladık burda kız yap gitsinYarın yapacağım kuzum aslında yapasım var eczaneye gidip gitmeme arasındayım üç gün önce gebelik yaptım negatifti çünkü