• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Testime bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Defoomiros

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2021
7
3
36
30
Kızlar merhaba ben 4 aylık evliyim zaten 2 ay korunduk.. Adetim de 3 gün gecikti ama zaten zaman zaman gecikiyor birde tatile gitmiştik hava değişimi denize girdim falan diye geçmiştir dedim ama birde test yaptım

İdrarı damlatır damlatmaz 2. Çizgi çıktı 5 dk beklemeyi bırak 10 saniye olmadan 2.çizgi 1.den önce çıktı

Bu test yanlışmı acaba

Eklentiler

• IMG20210824152114.webp
    IMG20210824152114.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 67
Kızlar merhaba ben 4 aylık evliyim zaten 2 ay korunduk.. Adetim de 3 gün gecikti ama zaten zaman zaman gecikiyor birde tatile gitmiştik hava değişimi denize girdim falan diye geçmiştir dedim ama birde test yaptım

İdrarı damlatır damlatmaz 2. Çizgi çıktı 5 dk beklemeyi bırak 10 saniye olmadan 2.çizgi 1.den önce çıktı

Bu test yanlışmı acaba
TEST POZİTİF AMA 2. ÇİZGİ 1. DEN ÖNCE ÇIKTI DEMİŞSİNİZ BOZUK OLABİLİR BİR TANE DAHA YAPIN YADA KAN VERİN ACİLDE

Bu test yanlışmı acaba
maşallah 41 kere hamilesiniz hiç belirti olmadı mı biraz bahsedebilir misini rica etsem

Back
X