Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Silik çizgi görüyorum. Yine de kan verinArkadaşlar doğum yapalı 3 ay oluyor, doğumdan 1,5 ay sonra adet oldum, sonra 13 Şubat'ta olmam gerekirken hala olmadım. Sabah test yaptım bakar mısınız? Kısmet ama bir de 33 aylık kızım var gerçekten 3. Çocuğu hiç düşünmüyordum...
Çizgi görünüyor canım bnm servis arkadaşım da aynı durumda. Yeni doğum yaptı 4 aylık çocuğu var. İkinciye hamile kaldı inanamadı şu an çok zorlanıyor. İnşallah gönlünden geçen olurArkadaşlar doğum yapalı 3 ay oluyor, doğumdan 1,5 ay sonra adet oldum, sonra 13 Şubat'ta olmam gerekirken hala olmadım. Sabah test yaptım bakar mısınız? Kısmet ama bir de 33 aylık kızım var gerçekten 3. Çocuğu hiç düşünmüyordum...
Üçüncüye maddi manevi hazır değilim şimdi bile psikolojim bozuk hayırlısı olsunÇizgi görünüyor canım bnm servis arkadaşım da aynı durumda. Yeni doğum yaptı 4 aylık çocuğu var. İkinciye hamile kaldı inanamadı şu an çok zorlanıyor. İnşallah gönlünden geçen olur
İnşallah canımÜçüncüye maddi manevi hazır değilim şimdi bile psikolojim bozuk hayırlısı olsun
Silik çizgi görüyorum. Yine de kan verin
Bence gebelik var. Bi kan verin. Çocuklarınız kaç yaşındalarBu da şimdiki hali...
Bence de gebelik var. Koyulaşmış. Hayırlısı olsunBu da şimdiki hali...
Bence gebelik var. Bi kan verin. Çocuklarınız kaç yaşındalar
Bence de gebelik var. Koyulaşmış. Hayırlısı olsun![]()
ALLAH KOLAYLIK VERSİN İŞALLAH DOĞUM OLANA KADAR BEBEĞİN 1 YAŞINA GİRER.Biri 3 aylık biri de 33 aylık