- Konu Sahibi Pulmicort_Combivent
-
Ya bu teste güvenmeyin diyen çok ben emin olamadım elimde de başka yokCok hafif goruyorum ben cizgi
Canim bayaaaa bi erken yapmışsın ben de senin gibiydim 6 gün önceden başlardım ama beklenen adet günümde gördüm asıl çizgiyi. 6 gün kala silik çıkması da belirti olabilir çok erken olduğu için emin olamıyorum. Bence yarın gidip kan vermen en sağlıklısi olacaktırKizlar şimdi tekrar test yaptım aynı böyle yine çizgi var adetime 6 gün kaldı sizce doktora gideyim mi yoksa bekleyim mi ne diyorsunuz ne yapmaliyim gitmeli miyim
Bence gebelik var canım erkense gwçYarım saat sonra çıktı ama geçersiz değil mi kizlar
Bilmiyorum kuruma çizgisi gibi kafam çok karışık umutlanmak çok zor bişey baska bir marka erken gebelikte işte hiçbir şey çıkmadıBence gebelik var canım erkense gwç
Algılamıs olabilir
Bu test hangi markaBilmiyorum kuruma çizgisi gibi kafam çok karışık umutlanmak çok zor bişey baska bir marka erken gebelikte işte hiçbir şey çıkmadı
İki silik çıkanlar comfort ve prodector. Negatif çıkan pyno clinice. 30 dakika sonrasında beliren kaset testte al bi markaBu test hangi marka
Comfort Da çok silik değil bence kan vermedin demi henüzİki silik çıkanlar comfort ve prodector. Negatif çıkan pyno clinice. 30 dakika sonrasında beliren kaset testte al bi marka
Yok vermedimComfort Da çok silik değil bence kan vermedin demi henüz
Lütfen regliye bi gün iki gün kala testi tekrar edin hassas testler kimyasal gebeliği belli ediyor ve sperm ya da yumurta da anormalim olduğu zaman gebelik sonlanıyor regl olarak bu da biz kadınları sıkıntı stres ve üzüntüye sokuyor. Başına gelmiş biri olarak diyorumMerhaba kizlar adetime yedi gün var belirtim felan da yok varsa çıkar dedim ve erken gebelik testini yaptım bir çizgi gördüm sanki ama inanmalı miyim sizce inanamıyorum çünkü hiç belirtim yok acaba bu testin kendi çizgisi mi hemen çıktı on yir mi saniye icinde
Yarım saat sonra çıkan sonuçlara güvenmeyin çoook başıma geldiKızlar merhaba, adetimden 5 gün önce erken gebelik testi yaptım silik 2. Çizgi çıktı. İki gün sonra yeniden yaptım bu kez net bir şekilde negatifti. Bugün adet olmam gerekiyordu fakat olmadım dayanamayıp kaset gebelik testinden yaptım ve yarım saat sonra resimdeki gibi oldu. Bu arada aşırı göğüslerim acıyor ve şişler. Bir haftadır da kasıklarıma bıçak saplanıyor. Akıntım var öyle ki adet oldum sanıyorum ama gelen giden yok. Benim gibi belirtiler yaşayıp hamile olan var mı?Eki Görüntüle 3051838
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?