Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha 8 gün var ondan mı çıkmadı acabaHayır bişi gözükmüyor
Öyle deneyim o zaman canım elimde 2 adet test kaldı 3 4 gün sonra bakayımCanım bir sey gözükmüyor ve bu test beklemiş... İlk 10dk önemli. Biraz zaman gecsin o zaman ilk idrarla yap 2 3gün sonra bence
Gönlümden daha temiz. Bunda birşey yok kuzum. Gecikme var mı? Erken mi yaptın testi acaba?Adetime normlde 8 gün var ama bazen erken oluyrum erken olduğum içinde test yaptım silik çizgi var gibi Ama
Erken yaptım evet daha 8 gün vardıGönlümden daha temiz. Bunda birşey yok kuzum. Gecikme var mı? Erken mi yaptın testi acaba?
Rüyamda test ypıyordum hemen çift çizgi çıkıyordu ondan hemen yapmak istedim ama yanıldım8 gun varken cok erken... 4- 5 gun sonra yapın testlerı bence. allah gonlunuze gore versinn![]()
belki de yanılmamışsındır... varsa bile cıkmaz bu kadar zaman kala...Rüyamda test ypıyordum hemen çift çizgi çıkıyordu ondan hemen yapmak istedim ama yanıldım
Tamam sizede haber vericem o zamanbelki de yanılmamışsındır... varsa bile cıkmaz bu kadar zaman kala...
dur bakalım.. tarihin yaklaşsın yeniden yap. bize de hayırlı haberlerini ver inşallah![]()
Canım üzgünüm yok gibiAdetime normlde 8 gün var ama bazen erken oluyrum erken olduğum içinde test yaptım silik çizgi var gibi Ama
Evet canım yok gibi bi kaç gün geçtikten sonra tekrr bakıcam erken yapmışımCanım üzgünüm yok gibi