- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.143
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
Rabbim insAllah sağlıcakla kucağına almayi nasip eder :)Cok tesekkurler arkadslar insallah..
Canım kimyasal falan getirme aklına bu idrar testi gebelik var yok o kadar sıkma canını daha şimdiden.iyi düşün iyi olsunAllah razi olsun guzel dilekleriniz icin. Rabbim her kadinaanne olmayi nssip etsin..kimsenin kucagini bos birakmasin.
Ay canim insallah ne biliyim korkuttular aslinda benim. Bata 4/3/2 kala hep silikti koyulasma olmadi. Herkes kimyasal deyince test yapmiycam dedim. Ama kasik batmam gogus sizim arada bulantim var. Dedim bi daha test yapiyim boyle cikti cok sukur. Sanirim gec dollenme oldu. İnsallah saglikla kucagima alirim iki dusugum var.Canım kimyasal falan getirme aklına bu idrar testi gebelik var yok o kadar sıkma canını daha şimdiden.iyi düşün iyi olsun
Ay insallah cnm Allah razi olsun.İyi akşamlar Demet gözün aydın hamilesin Cnm
Amin cnm insallah.Insallah cnm rabbim.saglikla kucagina almayi nasip etsin
Hayır beta hormonu idrar da geç belli oluyormuş zaten bide bata var yine iyi çıkmış bence .benimde bugün adet günüm ama olmadım bakalım testte yapmadımAy canim insallah ne biliyim korkuttular aslinda benim. Bata 4/3/2 kala hep silikti koyulasma olmadi. Herkes kimyasal deyince test yapmiycam dedim. Ama kasik batmam gogus sizim arada bulantim var. Dedim bi daha test yapiyim boyle cikti cok sukur. Sanirim gec dollenme oldu. İnsallah saglikla kucagima alirim iki dusugum var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?