• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Testime bakar mısını?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Whiteandblue

Kûn fe yekûn🙏
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2009
14.445
8.143
448
Merhaba arkadaslar. Bat gunum dundu adet olmadım. Bugun gun ıcınde yaptıgım usttekı erken alttakı normal ıkı test boyle cıktı. Bata uc kala ıkı kala bır kala yapmıstım cook sılıktı koyulaşma gorememıstım. Sızce gebelık var mı kımyasal olabılır mı? Kımyasal da test gec mı koyulasır? Bırazdan esım gelecek ve kan verecegım. Insallah hayırlı sonuclar alırım. Bata ıkı kala daha koyu olması gerekmez mı cunku lh takıbı yaptım ve onbes gun once catladı yumurtam

Testlerım

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    30,2 KB · Görüntüleme: 140
Hamilesin canım kanda da cikar muhtemelen

Canım kimyasal falan getirme aklına bu idrar testi gebelik var yok o kadar sıkma canını daha şimdiden.iyi düşün iyi olsun
Ay canim insallah ne biliyim korkuttular aslinda benim. Bata 4/3/2 kala hep silikti koyulasma olmadi. Herkes kimyasal deyince test yapmiycam dedim. Ama kasik batmam gogus sizim arada bulantim var. Dedim bi daha test yapiyim boyle cikti cok sukur. Sanirim gec dollenme oldu. İnsallah saglikla kucagima alirim iki dusugum var.

Ay canim insallah ne biliyim korkuttular aslinda benim. Bata 4/3/2 kala hep silikti koyulasma olmadi. Herkes kimyasal deyince test yapmiycam dedim. Ama kasik batmam gogus sizim arada bulantim var. Dedim bi daha test yapiyim boyle cikti cok sukur. Sanirim gec dollenme oldu. İnsallah saglikla kucagima alirim iki dusugum var.
Hayır beta hormonu idrar da geç belli oluyormuş zaten bide bata var yine iyi çıkmış bence .benimde bugün adet günüm ama olmadım bakalım testte yapmadım

Back
X