- 27 Kasım 2021
- 48
- 13
- 18
- Konu Sahibi Bezelye annesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Göremedim malesefEki Görüntüle 2960292
Kızlar siz de cizgi görebildiniz mi adetime beş gün kala baktım Görmek istedigim icin mi gördüm bilmiyorum. Yumurtlama testini takip ettim. Bi sorun yoktu yardımcı olmanız mümkün mü
adetime iki gün kaldı. Bu testleri 5 gun kala yapmistim. Allah isteyen herkese versin insallahGöremedim malesef
Adetinize yakın tekrarlayın gecikmeyi bekleyin
Amin inşallahadetime iki gün kaldı. Bu testleri 5 gun kala yapmistim. Allah isteyen herkese versin insallah
Markası neydiEki Görüntüle 2960292
Kızlar siz de cizgi görebildiniz mi adetime beş gün kala baktım Görmek istedigim icin mi gördüm bilmiyorum. Yumurtlama testini takip ettim. Bi sorun yoktu yardımcı olmanız mümkün mü
ProoctorMarkası neydi
Benim testimde bundan daha belirgin çizgi vardı üzmekte istemem seni ama yanılttı adetini bekle erken gebelikte de ya comfort yada miratech marka kullan kuzum prodoctor predictor markasının çakması çok adi sürekli yalancı pozitif gösteriyorProoctor
Internetten aldim hatta geldigi gun covid oldugumicin evden cikamadim yoksa kaset test alacaktim.Benim testimde bundan daha belirgin çizgi vardı üzmekte istemem seni ama yanılttı adetini bekle erken gebelikte de ya comfort yada miratech marka kullan kuzum prodoctor predictor markasının çakması çok adi sürekli yalancı pozitif gösteriyor
Lutfen rahat olun. Uzulmem ben aksine yardimci oldugunuz icin cok tesekkur ederim. Esime gostermistim test ciktiginda isigin altinda orada cizgi var mi dedim cok cok hayali bi cizgi var demisti.Benim testimde bundan daha belirgin çizgi vardı üzmekte istemem seni ama yanılttı adetini bekle erken gebelikte de ya comfort yada miratech marka kullan kuzum prodoctor predictor markasının çakması çok adi sürekli yalancı pozitif gösteriyor
Cok hayali bi cizgi var. bekledi ancak testi yaptigimdaki hali kurudu. Yani on dk icinde cikmisti ama cok dikkatli bakmistimYani hafif bi çizgi varmı ben mi yanlış görüyorum ama bu hamilelikten mi yoksa test mi çok bekledi yada telefon ışığından mı anlayamadım. Adetinizin geçmesini bekleyin erken yapmışsınız bence daha 5 gün varmış
İnşallah vardır hakkınızda hayırlısı olsun ama bekleyin bence erken yapıp olumsuz düşünmeyin sürekli oldumu olacakmı diye de düşünmeyin Allah gönlünüzün muradını versin inşallahCok hayali bi cizgi var. bekledi ancak testi yaptigimdaki hali kurudu. Yani on dk icinde cikmisti ama cok dikkatli bakmistim
Bu ara herkes bunu soyluyor. Hani derler ya her yasadigindan cikarman gereken dersi ogrenmeden istedigin olmaz diye. Sanirim ben bu dersi ve sabri ogrenmeden olmayacak hepimizin muradi en saglikli en hayirli sekilde olsun insallahİnşallah vardır hakkınızda hayırlısı olsun ama bekleyin bence erken yapıp olumsuz düşünmeyin sürekli oldumu olacakmı diye de düşünmeyin Allah gönlünüzün muradını versin inşallah
Amin inşallah hamilelikte psikoloji gerçekten çok önemli ama düşündüğün zaman ters tepiyo akışına bırak gelirse hoş geldi sefa geldi gelmezse daha vakti gelmemiş demekki diye düşün. Kafanı başka şeylerle meşgul etBu ara herkes bunu soyluyor. Hani derler ya her yasadigindan cikarman gereken dersi ogrenmeden istedigin olmaz diye. Sanirim ben bu dersi ve sabri ogrenmeden olmayacak hepimizin muradi en saglikli en hayirli sekilde olsun insallah
Gelecek ay cocuk istemiyorum diye dolanmayi dusunuyorum evde ters psikolojiAmin inşallah hamilelikte psikoloji gerçekten çok önemli ama düşündüğün zaman ters tepiyo akışına bırak gelirse hoş geldi sefa geldi gelmezse daha vakti gelmemiş demekki diye düşün. Kafanı başka şeylerle meşgul et
Yanlış anlattım galibaevet ters psikoloji yapın ama istemiyorum diye değil vaktini bekliyorum diyip dolaşın. Evrene olumsuzu göndermeyin bu defa daGelecek ay cocuk istemiyorum diye dolanmayi dusunuyorum evde ters psikoloji
Saka yaptim bununla ilgili duzgun cumle kurma tavsiyesi aldim bi arkadasimdan. Kendisi cok iyi bir meditasyoncudur. “ bebegin seni secti ama dogmasi gereken gunu bekliyor buna mudahale edemezsin. Telasla bekledigin surece hazir olmadigini dusunur” demisti.Yanlış anlattım galibaevet ters psikoloji yapın ama istemiyorum diye değil vaktini bekliyorum diyip dolaşın. Evrene olumsuzu göndermeyin bu defa da
Bende arkadaşınızla aynı düşüncedeymişim sevindimSaka yaptim bununla ilgili duzgun cumle kurma tavsiyesi aldim bi arkadasimdan. Kendisi cok iyi bir meditasyoncudur. “ bebegin seni secti ama dogmasi gereken gunu bekliyor buna mudahale edemezsin. Telasla bekledigin surece hazir olmadigini dusunur” demisti.