Gebeliğe Hazırlık Testime bakabilirmisiniz acil?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mliss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2024
5
0
19
3 hafta önce kürtaj olmuştum korunmadık adet günlerimi bilmiyorum test yaptığımda böyle çıktı yardımcı olabilirmisiniz

Eklentiler

• IMG_4857.jpeg
    IMG_4857.jpeg
    86,3 KB · Görüntüleme: 52
3 hafta önce kürtaj olmuştum korunmadık adet günlerimi bilmiyorum test yaptığımda böyle çıktı yardımcı olabilirmisiniz
Testiniz hemen çıktıysa ve eğer kürtajdan sonra HCG takibi yapıp sifirlandigini gorduyseniz değerinizi evet hamilesiniz🥰 diğer türlü HCG sifirlanmadiysa onun etkisidir yada kuruma çizgisi

Görüntü gebelik pozitifi gösteriyor ama 3 hafta önce kürtaj olduysanız doktorunuz size betanız sıfırlandı veya yavaş yavaş sıfırlanacak diye bilgi vermiştir diye düşünüyorum, keza bende düşük yaptım ve betam hiç kolay kolay düşmedi , regl oldunuz mu düşükten sonra ? Düşükten sonra 3 ay dinlenmeli rahimin kendine gelebilmesi ve yeniden sağlıklı gebelik oluşturabilmesi için eğer regl olup pozitifi gördüyseniz gebesin canım hayırlı olsun 💕🥰

Hcg henüz sıfırlanmamıştır. Ben 42 gün sonra regl oldum. Reglin üçüncü günü bile kanda pozitif çıkmıştı.
Aynen aşkım bende de bi nevi aynısı oldu ama vücuttan vücuda değişiyor maalesef yani bide düşükten sonra hemen hamile kalmakta çok sakıncalı diye düşünüyorum tabi herkes aynı düşünmek zorunda değil altını çizerek söyliyeyim 🤷‍♀️🥰

X