Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Testiniz hemen çıktıysa ve eğer kürtajdan sonra HCG takibi yapıp sifirlandigini gorduyseniz değerinizi evet hamilesiniz diğer türlü HCG sifirlanmadiysa onun etkisidir yada kuruma çizgisi
Görüntü gebelik pozitifi gösteriyor ama 3 hafta önce kürtaj olduysanız doktorunuz size betanız sıfırlandı veya yavaş yavaş sıfırlanacak diye bilgi vermiştir diye düşünüyorum, keza bende düşük yaptım ve betam hiç kolay kolay düşmedi , regl oldunuz mu düşükten sonra ? Düşükten sonra 3 ay dinlenmeli rahimin kendine gelebilmesi ve yeniden sağlıklı gebelik oluşturabilmesi için eğer regl olup pozitifi gördüyseniz gebesin canım hayırlı olsun
Aynen aşkım bende de bi nevi aynısı oldu ama vücuttan vücuda değişiyor maalesef yani bide düşükten sonra hemen hamile kalmakta çok sakıncalı diye düşünüyorum tabi herkes aynı düşünmek zorunda değil altını çizerek söyliyeyim
Aynen aşkım bende de bi nevi aynısı oldu ama vücuttan vücuda değişiyor maalesef yani bide düşükten sonra hemen hamile kalmakta çok sakıncalı diye düşünüyorum tabi herkes aynı düşünmek zorunda değil altını çizerek söyliyeyim