Testime bakabilir misiniz?

Yade61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2022
570
248
11 aylık bir bebeğim var, bu aya kdar ikinci bir bebeği hemen istiyordum ama bu ay yaşadığımız uyku gerilemeleri diş sancıları derken gözüm korktu, birkaö gündür midem bulanıyor dün gece evde bayıldım , bugün bir test yapayım dedim ben silik bir çizgi görüyorum ve ilk bebeğimde de çok çok silik bir çizgi ve 40 değerle öğrendim birde siz bakar mısınız?

Parlaklık arttırıp da baktım gene göremedim, sanki negatif

Ben çizgi göremiyorum maalesef

Göremeyin göremeyin valla görülsün siye atmadım allahım beni kınamasın bakın bu saat oldu hala çocuk uyutmaya çalışıyorum, bedenen de ruhen de şuan ikinci bir çocuğa yetemeyeceğim için çok korkuyorum rabbim beni kınamasın

Sakin ol panik yok, büyüme atakları sıçramaları sendromu derken zaman hızlı geçiyor. Geçici günler. Her şeyi düzene girer, oluyor böyle zamanlar haklısın yorucu ama unutacaksın bu zamanları. Hepimiz zorlanıyoruz zorlanacağız. Allahın takdiri olursa da bakarsın onun gücünü verir, olmazsa da korunmaya bir süre daha devam edersin ilerleyen zamanda denersin. Panik yapma

Çok teşekkür ederim, bunu duymaya bile çok ihtiyacım vardı, öyle stresli bir hayatım var ki şuan ikinci bir bebek düşüncesi bile beni aşırı korkuttu , hatta sanırım stresten kaynaklı sürekli gecikme yaşıyorum

Testin markası nedir canım , senin bence negatif yani ikinci çizgiyi göremedim ama markası nedir bende buna benzer yapmıştım böyle çıktı bende de

Eklentiler

• IMG_8551.jpeg
    75,7 KB · Görüntüleme: 5
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…