Son regl tarihim Ağustos 19Baktım ama ben göremedim son adet tarihiniz neydi ? Gününüz geçti mi
Ebet erken haklısın ama bende kan pıhtılaşması var. Erken öğrenmem lazım oksapar kullanmam gerekiyorDaha erken bence gebelik testi için
Benim ki 15 Ağustos daha negatif çıkıyor bence bekleyin. Ya da doktorunuza sorun ve coraspin 100 gibi başka kan sulandırıcı verebilir öncesindeSon regl
Son regl tarihim Ağustos 19
O zaman yerinde olsam aile hekiminde kan verirdim canım gebelik testi ile işini şansa bırakmaEbet erken haklısın ama bende kan pıhtılaşması var. Erken öğrenmem lazım oksapar kullanmam gerekiyor
Eğer varsa kaybetmeyim diye onu kullanıyorum ama oluştuysa gebelik tek başına yetmiyorBenim ki 15 Ağustos daha negatif çıkıyor bence bekleyin. Ya da doktorunuza sorun ve coraspin 100 gibi başka kan sulandırıcı verebilir öncesinde
Bence kendinizi strese sokmayın tüm önlemlerinizi almışsınız ve takip ediyorsunuz stres sizi daha çok yıpratır. Gönlünüz ferah olsunEğer varsa kaybetmeyim diye onu kullanıyorum ama oluştuysa gebelik tek başına yetmiyor
Dogru söylüyorsun en iyisi kanO zaman yerinde olsam aile hekiminde kan verirdim canım gebelik testi ile işini şansa bırakma
Bence kendinizi strese sokmayın tüm önlemlerinizi almışsınız ve takip ediyorsunuz stres sizi daha çok yıpratır. Gönlünüz ferah olsun