F Fatma KTL Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Mayıs 2019 7.981 13.740 163 31 23 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi ilkbahar_ #21 Yenievli1 .!.: Kimyasal olunca adetle mi düşüyor daha sonra bekleme süresi var mı gebelik için acaba Genişletmek için tıkla... Evet kimyasalda adetle dusuo. Bekleme suresinjn oldgunu zanntmiorm ama bi arastr yine de
Yenievli1 .!.: Kimyasal olunca adetle mi düşüyor daha sonra bekleme süresi var mı gebelik için acaba Genişletmek için tıkla... Evet kimyasalda adetle dusuo. Bekleme suresinjn oldgunu zanntmiorm ama bi arastr yine de
I ilkbahar_ Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Mart 2012 735 225 103 İzmir 24 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi ilkbahar_ #22 Benim ikinci gebeliğim olacaktı. Bir yavrum var kardeş istiyoruz. Çok bilgim yok kimyasalla ilgili ben de ilk defa karşılaşıyorum vücut atiyormus bebek oluşmadığı için sadece kese olusuyormus
Benim ikinci gebeliğim olacaktı. Bir yavrum var kardeş istiyoruz. Çok bilgim yok kimyasalla ilgili ben de ilk defa karşılaşıyorum vücut atiyormus bebek oluşmadığı için sadece kese olusuyormus