Ben gordum canim. Sabah ilk idrarla yapinca daha net cikar
Hemen çıktı ama resmi bir saat kadar sonra çektim . Bir değişim olmadı yanlış mi görüyorum kaybolur mu diye bekledim . Baktım hala görüyorum bir de sizlere danışmak istedimKac dakika sonra cikti bu cizgi
Hangi açıdan geçersiz olduğunu düşündünüzBu test geçersiz gibi görünüyor sabah ilk idrarla tekrar dene canım
O zaman vardir ins.Hemen çıktı ama resmi bir saat kadar sonra çektim . Bir değişim olmadı yanlış mi görüyorum kaybolur mu diye bekledim . Baktım hala görüyorum bir de sizlere danışmak istedim
Bugün adet gunumdu. Sabah tekrarliycam adet olmazsam inşallahCizgiyi gordum de sabah tekrarla ve tekrarladgn gbi at istersen belki daha saglili olur. Adetin gecikti mi
Benimde dun olmam lazimdi bekleyelim bakalimBugün adet gunumdu. Sabah tekrarliycam adet olmazsam inşallah
Hangi açıdan geçersiz olduğunu düşündünüz
İz ilk 5 dk içinde cikti ama ben resmi uzun süre sonra çektim evet o yüzden sarardi.Bakalım artık birkaç güne belli olur, kısmetFazla idrar damlatmışsın gibi geldi. Bir de ilk 30 dk sonrası çıkan çizgi geçersiz oluyor bu iz belli ki uzunca süre kuruyunca çıkmış
Cnm naptin testi tekrrladin miİz ilk 5 dk içinde cikti ama ben resmi uzun süre sonra çektim evet o yüzden sarardi.Bakalım artık birkaç güne belli olur, kısmet
Ilk miydi cnm senin. Bu aralar ne kdr cok kimyasal oluo. Ozellikle ilk gebelikte korkuorm artk ben de . Insllh kisa zMnda saglikli tekrr gebe kalirsn cnm.Merhabalar. Kanda da çıktı ama geri düştü, kimyasalmis. Adetle bir düşük oldu maalesef bugün 4. Gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?