• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testime bakabilir misiniz 🥹

oznurus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2024
10
0
1
29
Arkadaşlar merhaba, bir senedir bekliyoruz daha önce yaşancı pozitifler gördüğüm için malum markada ümitlenmek istemiyorum hiç ama yarın adet olmam gerekiyor, bu ay yumurtlama zamanlarını değerlendirdik, acayip bir bel ağrısı, burın tıkanıklığı ve mide yanmam vardı ki bunları normalde hiç yaşamam, eczanede duratest vardı onunla yaptım, ikinci dakikada silik çıktı ve rengi pembe çizginin fotoğrafta belli olmaz belki, test güvenilir midir kullanan var mıydı ne olur güzel şeyler söyleyin 🥹

Eklentiler

• IMG_3340.webp
    IMG_3340.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_3341.webp
    IMG_3341.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 29
Arkadaşlar merhaba, bir senedir bekliyoruz daha önce yaşancı pozitifler gördüğüm için malum markada ümitlenmek istemiyorum hiç ama yarın adet olmam gerekiyor, bu ay yumurtlama zamanlarını değerlendirdik, acayip bir bel ağrısı, burın tıkanıklığı ve mide yanmam vardı ki bunları normalde hiç yaşamam, eczanede duratest vardı onunla yaptım, ikinci dakikada silik çıktı ve rengi pembe çizginin fotoğrafta belli olmaz belki, test güvenilir midir kullanan var mıydı ne olur güzel şeyler söyleyin 🥹
Ben bu testi bilmiyorum ama bence adetin geçince bir daha yap canımm kesin sonuç alırsın. Hayırlı haberlerle inşallah 💕

Testin güvenilir olup olmadığını bilmiyorum fakat silik bir çizgi görünüyor. Adetiniz gecikince bir daha testi tekrarlayın ya da kan tahlili verin 🙂 Bir de naçizane tavsiyem adetinizin 1 hafta gecikmesinden sonra test verseniz daha kesin bir sonuç alırsınız. Ben geçen ay 3 gün geciktim hamile olduğumu ümit ettim gittim kan testi verdim kan testi verdiğim gün de regli oldum. O yüzden kesinlikle adetinizin gecikmesini bekleyin 🙂

Mutlaka doğru olan odur ama genelde adete bir hafta kala başlıyorum test yapmaya ümit işte, aslında böyle yaparak daha çok strese giriyoruz, vücut farklı bir tepki verse hemen hamile miyim acaba diye düşünüyoruz, geçen sene dört gün gecikmiştim ve altı test yaptım yalancı pozitif gördüm kanda çıkmadı çok üzülmüştüm, ümitlenmiyorum ama nasipse olur sadece bu markayı kullanmadım hiç o yüzden görüş istedim, teşekkür ederim dilekleriniz için inşallah vardır 🫶🏻

Back