Testimde silik ikinci çizgi mi varrr?

Merhaba. Ben predctor un doğru doğru sonuç çıkardığını düşünüyorum martta kimyasal gebelik geçirdim böyle sizinki gibi silik çıkmıştı iki gün kala. Daha sonra hep cam gibi negatif çıktı. Şüpheli bir durum bence takip edin

Çok teşekkür ederim bilgilendirme için evet benim de bir kere reglim 5-6 gün gecikti test yaptım bundan çok daha koyu bariz pozitifti yarın doktora gideriz dedim akşamına aşırı kanamam olmuştu ondan sonra iyice titizleniyorum en ufak bir gecikme ya da belirtide hemen test yapıyorum testlere verdiğim parayla zaten…

Regle kaç gün var. İsteyince insan sabırsız oluyor erken gebelikler çok düşük hcg den silik çizgi çıkarabiliyor bazen. Kanda bir miktar hcg olması normal değer 5 in üzerinde olursa gebelik demek. Kaset testler bence daha doğru sonuç veriyor ama gecikmeyi beklemek lazım ondada, gecikme varsa kaset testte deneyebilirsiniz

Ayın 29-30u olmam gerekiyordu en geç ama zaten predictor yaptım az önce Çıkmadı o ilki neye dayanarak çıktı bilemiyorum artık

Ben spırel ile korunan biriyim geçen adetimin tam sonunda çıkardım ve o gün eşimle korunmadık şimdi adetime 4 gün var ve ben erken gebelik testi yaptım ilk saatler hiç bi çizgi olmayınca attım köşeye ve bi kaç saat sonra bakınca inanamadım göz yanılması mı dedim eşime arkadaşlarıma attım resmini herkes çizgiyi gördü dört günüm var Benim de böyle olunca heyecanlandım acaba yanılıyoru muyum ilk bakışta bile görünüyor bende sizin gibiyim merak ediyorum
Buda benim dört gün varken adetime yaptığım test herkes de çizgiyi gördüm yine inanamıyorum çünkü bi ay olmadı spralı çıkardım hemen hamile kalınır mı erken gebelik testi yaptım meraktayım bende

Benim reglim bu testi yaptığımda 1-2 gün gecikmişti. Sonrasında 6 güne çıkınca gecikme kaset test yaptım fakat o negatifti ve regl oldum zaten. Evet sabırsız davranıp onca para verip erken gebelik testi alıyoruz ama aslında yanlış pozitif sonuçlar çıkartabiliyor bu nedenle kaset testleri daha doğru buluyorum ben de

Arkadaşlar bnde konu actım ama daha gören olmadı benım batıma 1 hafta var cocuk henuz dusunmuyorduk gerı cekılde ıle korunuyoruz teyzeme şaka yapmak ıcın aldıgım testte silik çizgi görur gibi oldum asıl saka bana oldu ama bnm gördugum hıc bısey olmayadabılır oyuzden size sormak ıstıyorum ele alındıgında silik bısey bellı oluyor fakat kamerada kasetin ıcındeyken gözukmuyor bnde cekerken kasetınden cıkardım smdıden sevgıler

Eklentiler

• 181727D7-5D79-4B74-93E1-3AA19ED3A8E7.png
    440,4 KB · Görüntüleme: 932
Canım merhaba öncelikle hayırlı olsun inşallah benimde bir sorum olucaktı bugün adet olmam gerekiyor fakat henüz olmadım sadece bulantım var sabah yaptığım test bu gözle görülür bir gölge var gibi sizce varmıdır bu arada en son ilişki 4ve -12 sinde oldu

Eklentiler

• IMG_20210719_011816.jpg
    45,1 KB · Görüntüleme: 1.057
Gebelik var gibi gozukuyor canimm

Ben çizgi göremedim burada ama umarım isteğiniz olur

Canım oncelıkle merhaba benım pozitif gebelık testlerıme ragmen ben 17 sinde regl oldum . Insallah senın gebelıgın vardır kanda baktr ıstersen emın olmak ıcın cunku reglde olmamıssın bu bır ıhtimal demek sonucta . Yukledıgın testede gelıcek olursak ben fotoda göremedım ama kamerada malesf elde tutuldugu gıbı cıkmıyo . Oyuzden resımde gözukmuyo olabılır ama elınde tuttugunda sen göruyosun böyle gecıkmenden 4/5 gun sonra kan baktıraabılırsın hem varsa degerinde bellı bır sevıyeye ulasmıs olur ıcın rahat eder umarım hersey gonlunce olur

Ben çizgi göremedim burada ama umarım isteğiniz olur
Bn buraya yukledıgım testten sonra bırde erken gebelık testı yaptım resmen pozitifti ama regl oldum 17 sınde oyuzden acıkcası testlere olan ınancım pek kalmadı ama bır cok bayan bu sekılde netlestırıyor ve emın oluyor oyuzden sadece kendı dusuncem olarak guvenım kalmadı rabbım ısteyen herkese nasip etsın bız calısmalara baslamamıstık henuz zaten suan burda ısteyen kım varsa hayırla guzel sonucla sonuclandırsın Rabbim tesekkur ederim cevabınız ıcın

Çok teşekkür ederim inşallah vardır inşallah sizinde herşey gönlünüze göre olsun

Merhaba erkek arkadaşımla geri çekilme yöntemiyle ile beraber olduk. Reglim iki gun gecikti normalde de gecikir ama ben aşırı stres yaptım bu durumdan dolayı. 1 hafta önce beraber olduk dün akşam ve bu sabah test yaptım negatifti fakat içim içimi yiyor doğru sonuc mudur? erken gebelik testi de almalı mıyım? Ayrıca yumurtaliklarim ağrıyor galiba enfeksiyon kaptım akintim her zamankinden farklı sanki regl basliycakmis gibi de ama başlamıyor. Çok endişeliyim lütfen yorumlarınızı paylasin

Merhaba canım bu kadar endıse duyacagın durumları yasamamak ıcın tam korunmalı ve onlemını almalısın kendıne bu sııkıntıyı yassatmamak ıcın cunku gerı cekılme yontemı aslında bır korunma yontemı degıl biz yanı bn sahsen evli oldugum ıcın bu yontemı kullanıyoruz kullanıyorum bebısımız olsa ne ala yanu suanda regl gecıkmen varsa ve kasıklarında agrın varsa akıntın farklı ıse yuzde ellı ıhtımalle ya gebelık belırtın ya adet belırtın ama kafandakı tüm soruların rahatlaması ıcın hemen bi kan ver kesın sonucu al ve rahatla stres oldugun ıcınde gecıkme yasıyor olabılırsın erkek arkadasınla ılk cınsel munasebetınse bu agrı sızı vs yasıyor olabılırsın bu arada kast test vs bunlarda bazen cıkmayabılıyot veya cıkabılıyor kanda negatıf olabılıyr en dgrus cevabı kan vererek anlayabılırsin hcg baktırmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…