- 29 Haziran 2021
- 106
- 33
- 36
-
- Konu Sahibi masaldiyari88
Evet daha önce de buna benzer şeyler yaşadım ama onlar daha silikti bu sefer değişik geldi görüntü. Hamilelik belirtim yok gibi sanmıyorumBen gördüm sankiiBen az önce kendiminkinde de gördüm hayal de olabilir benim görüşlerim.
Çok teşekkür ederim olmadı birkaç gün sonra da regl olmazsam kan testi vereceğim artıkBen normalde pek göremem ama burda gördüm. Başka testlerle de teyit edin.
Buarada kafam dalgın kusura bakmayın siz istiyorsanız inşallah hayırlısıyla test sonucunuz çift çizgilidirBen gördüm sankiiBen az önce kendiminkinde de gördüm hayal de olabilir benim görüşlerim.
Siz de hamilesiniz sanırım tebrik ederim. Siz de böyle test sonuçları aldınız mı acaba nasıl oldu sizinBen normalde pek göremem ama burda gördüm. Başka testlerle de teyit edin.
Ben bebemi 2.5 sene bekledim. 2. Tüp bebek tedavime hazırlanırken sürpriz geldi. Yumurtlamamdan da emindim. 15 gün sonra test yaptım benimki kaset testti. Daha belirgin 2. Çizgi gördüm.Siz de hamilesiniz sanırım tebrik ederim. Siz de böyle test sonuçları aldınız mı acaba nasıl oldu sizin
Hayırlı olsun, evet normalde daha belirgin çizgiler oluyor o yüzden ihtimal vermiyorum kendimeBen bebemi 2.5 sene bekledim. 2. Tüp bebek tedavime hazırlanırken sürpriz geldi. Yumurtlamamdan da emindim. 15 gün sonra test yaptım benimki kaset testti. Daha belirgin 2. Çizgi gördüm.
Ama o kadar çok negatif test de gördüm ki evet bazen böyle yanıltabilir ama çok çok istisna.Hayırlı olsun, evet normalde daha belirgin çizgiler oluyor o yüzden ihtimal vermiyorum kendime
Buarada kafam dalgın kusura bakmayın siz istiyorsanız inşallah hayırlısıyla test sonucunuz çift çizgilidir
Sizin adetiniz gecikti mi ya da 1 tane erken gebelik testi mi yaptınız?Ah inşallah
Sizin adetiniz gecikti mi ya da 1 tane erken gebelik testi mi yaptınız?
Eki Görüntüle 2879829
Merhaba Kızlar,
eşimle 1 senedir evliyiz. Şu an için çocuk düşünmüyorum. Geri çekilme yöntemi ile korunuyoruz ve dikkat ediyoruz. Bugün regl olmam gerekiyor, bacaklarımda bir ağrı var ve vajinamda da kuruluk olmaya başlayınca test yapayım dedim. Günde 1 pakete yakın sigara içiyorum ve ilaç kullanıyorum. Testi yaparken idrarım az geldi be o şekilde yaptım. Testte silik çizgi görüyorum gibi geldi, eşime söyledim yok dedi. İkinci çizgiyi gören var m
Normal kaset testler daha geç sonuç veriyor o zaman hamile olma ihtimaliniz yüksek bence yarın bir daha idrar testi yap o da öyle çıkarsa kan testi verPcos var bende, adetim düzenli değil. Ama ovüslasyonda piki yanlış hatırlamıyorsam 10-12 gün önce görmüştüm. Erken gebelik testim yok normal kaset yaptım sadece.
Normal kaset testler daha geç sonuç veriyor o zaman hamile olma ihtimaliniz yüksek bence yarın bir daha idrar testi yap o da öyle çıkarsa kan testi ver
Sizde var gibi öyle gördüm erken gebelik testi de değil bir de.. tabi umutlandırmak istemem ama sizin yerinizde olsam yarın bir tane daha yapar o da öyle çıkarsa bir hastaneye kan vermeye giderdimBenim konuma bakar mısınız bi, ben paylaştım testi ama çok net değil sanırım
Sizde var gibi öyle gördüm erken gebelik testi de değil bir de.. tabi umutlandırmak istemem ama sizin yerinizde olsam yarın bir tane daha yapar o da öyle çıkarsa bir hastaneye kan vermeye giderdim
Adetten kaç gün geçtiBende öyle yapacağım sanırım. Çıkmazsa bişey yani yok çıkarsa tekrarlamam ama yine silik ya da bi tık daha koyu çıkarsa doktora gideyim.
Adetten kaç gün geçti