• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testimde boya mi dagildi?

papatyaakiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2023
6
1
1
21
kizlar merhaba bugun ilk idrarimla test yaptim 10 dakika bekledim 10 dakika sonraki sonucun fotografi ilk fotograf. Sonrasinda bikac damla daha damlatiyim acaba sonuc degisir mi zaten negatifmis diye 5-7 damla falan damlattim ve 3-4 saat sonra baktigimda 2. fotograf gibiydi. boya mi dagilmis sizce de ?
4D8DBA34-738F-4775-A968-5200685BB3DF.jpeg
38A9C747-170A-4CAD-A108-5AB522B6D55B.jpeg

10 gun oldu bugun gecikeli ama sabahlari elma sirkeli su iciyodum 1haftadir falan. o da gecikme yapiyomus. normalde de 3-5 gun gecikir zaten hep. sirkeden dolayi oldu boyle sanirim
10 gün uzun süre… olsa çıkardı diye düşünüyorum ama forumda okuduğum kadarıyla geç döllenme de olabiliyor

10 gün uzun süre… olsa çıkardı diye düşünüyorum ama forumda okuduğum kadarıyla geç döllenme de olabiliyor
acikcasi iliski yumurtlama donemime de denk gelmemisti ve kendimizce korunarak yapilmisti o yuzden ben elma sirkesinden dolayi bu kadar geciktigini dusunuyorum aslinda cunku iliski olali 1 ayi gecti olsa cikardi bence de testte

Back