- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
- 158
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben gördüm sankibat :24 Ekim testindeki ikinci çizgiyi görebiliyor musunuz hanımlar![]()
İnşallah canım yaCanım ben gördüm sanki
Ben gördüm gibi Allah gönlünüze göre versinbat :24 Ekim testindeki ikinci çizgiyi görebiliyor musunuz hanımlar![]()
Amin canım hemen mi çıktı çizgi çok sevindimBen gördüm gibi Allah gönlünüze göre versin ♥
Allah razı olsun canım cümlemizin gönlüne göre versin Rabbim sağolBen gördüm gibi Allah gönlünüze göre versin ♥
Aslında hemen çıktı evet canım ama kurudukça netleştiAmin canım hemen mi çıktı çizgi çok sevindim![]()
Allah gönlüne göre versin inşallah çok seviniyorum böyle bebiş haberlerine şu vajinismusu atlatayım hemen bende istiyorumAslında hemen çıktı evet canım ama kurudukça netleşti
Rabbim tüm isteyene nasip etsin canım en hayırlısını en hayırlı zamanda nasip etsin inşallahAllah gönlüne göre versin inşallah çok seviniyorum böyle bebiş haberlerine şu vajinismusu atlatayım hemen bende istiyorum![]()
Bende gördümm insallah vardırbat :24 Ekim testindeki ikinci çizgiyi görebiliyor musunuz hanımlar![]()
İnşallah canım çok sağol yorum içinBende gördümm insallah vardır![]()
Ben çizgi göremedimYeni yaptım arkadaşlar bu testi umut var mı hala bat 24 ekim![]()
Ben gördüm hayırlısı olsunYeni yaptım arkadaşlar bu testi umut var mı hala bat 24 ekim![]()
Ben de görüyorum hayırlı olsunbat :24 Ekim testindeki ikinci çizgiyi görebiliyor musunuz hanımlar![]()
İnşallah bı daha ki aya ama siz çok kafaya takıyorsunuz bı kaç ay izin verın kendınıze tabıkı korunmadan ilişki yaşayın ama kafanızdan uzak tutmaya çalışın bı kaç ay olmamada olur rahatlığı yaşayın bırde öyle deneyin kafanız rahatlayınca suprız hamıle kalacaksınız benceMaalesef arkadaşlar bugün sabah gözümü bir açtım ki kırmızıkartı yedim bir gün önce geldi kısmet değilmiş bu ayda yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkürlerimi iletiyorum ♡
8 gebeliğimde dediğiniz gibi oldu haklısnız şu aralar kafamı meşgul edecek birşey bulamadım sanırım ondan geçikyor bu süreçİnşallah bı daha ki aya ama siz çok kafaya takıyorsunuz bı kaç ay izin verın kendınıze tabıkı korunmadan ilişki yaşayın ama kafanızdan uzak tutmaya çalışın bı kaç ay olmamada olur rahatlığı yaşayın bırde öyle deneyin kafanız rahatlayınca suprız hamıle kalacaksınız bence
Evet evet çünkü stres erteliyor iyice o yüzden dedım bende kafanızı meşgul edin olacak inşallah8 gebeliğimde dediğiniz gibi oldu haklısnız şu aralar kafamı meşgul edecek birşey bulamadım sanırım ondan geçikyor bu süreç![]()