Testim yine negatif...

ozgeanne

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2024
264
61
13
25
Kızlar bat 4-5 Aralık diye tahmin ediyorum. Bugün test yaptım yine negatif çıktı... Sizce bundan sonra pozitife dönme ihtimali var mı yoksa adet mi olurum ?

Kızlar bat 4-5 Aralık diye tahmin ediyorum. Bugün test yaptım yine negatif çıktı... Sizce bundan sonra pozitife dönme ihtimali var mı yoksa adet mi olurum ?
Ben adet tarihim gecikince yapmıştım bence adet tarihini bekle 3-4 gün geçtikten sonra yapabilirsin bende doğru düzgün belirti falan yoktu ki hala yok kasık ağrım ve duygusallık dışında :)

Ben adet tarihim gecikince yapmıştım bence adet tarihini bekle 3-4 gün geçtikten sonra yapabilirsin bende doğru düzgün belirti falan yoktu ki hala yok kasık ağrım ve duygusallık dışında :)
Ayy maşallah darısı isteyen herkese inşallah ara ara kasık ağrım sırt ağrım oluyor göğüslerim zaten ağrıyor ama adet öncesi mi, gebelik mi anlamıyorum. Her gün test yapıyorum negatif görmekten yoruldum

Bende de aşırı bel ağrısı kasık ağrısı göğüs ucu hassasiyeti vardı ama adet olacağım için sanmıştım sonra içimde şüphe kalmasın diye yaptım testim de böyle çıktı bence en iyisi adet gününü beklemek bende önceden sizin durumu yaşadım merak ediyor insan sabırsızlanıyor sonra adet olunca çok üzülüyor hatta eşim yine bekle dedi o çok üzülmüştü diğerinde sabahın 6sında test yapmıştım çok şükür pozitif çıktı akşam yine yaptım daha belirgin çıktı bence beklemekte fayda var aksi taktirde çok üzülüyor insan inşallah istediğiniz gibi olur herşey

Eklentiler

• IMG_0191.jpeg
    39,3 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_0203.jpeg
    37,1 KB · Görüntüleme: 25
Yaaa çok sevindimmm maşallah kazasız belasız sağlıkla kucağınıza alın inşallah bekleyeyim bakalım iki gün daha, inşallah bende bu sonucu görürüm

Yaaa çok sevindimmm maşallah kazasız belasız sağlıkla kucağınıza alın inşallah bekleyeyim bakalım iki gün daha, inşallah bende bu sonucu görürüm
Ay inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin güzel haberlerini bekliyoruz o zaman hayırlısıyla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…