testim pozitif ama bi anormallik var sanki yardimci olurmusunuz

gonulpolat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2014
158
13
38
34
Kocaeli
Merhaba kizlar ben bi ay once hamileyim diye konu acmistim bebegimi kaybettim ams dusuk yaptim 12.12.2014 bu tarihte ama bu sabah test yaptim dort gunum gectigi icin test baya belirgin cizgiyle pozitif benim sasirdigim dort gunum gecti cizginin bu kadar belirgin olmasi onceki gebeliklerimde hep silik cikardi bide acaba bebegim dustu ama bir ay oldu kan degerlerim tamdusmemis olabilirmi o yuzdenmi pozitif cikti test ak verin kutfen hamilemiyim gunlerimin gecmesi dusukten dolayimi oluyo hani adet gecikmesi normalmis sma test niye pozitif aklim sorularla dolu cevaplayalim ne olur

Eklentiler

• IMG-20150115-WA0006.jpeg
    94,8 KB · Görüntüleme: 140
Bu arada ilişki oldu mu ki? Bildiğim kadarıyla bir süre ilişkiye ara vermeniz gerekiyor vücudun kendini toplasın diye? Olmadıysa muhtemelen ovulasyon yüzünden çıkmıştır çift çizgi.

O zaman kesinlikle kan test yaptırmalısın. Doktora gitmeden hamile olduğun anlaşılsa bile sıkıntı yaşayabilirsin. Yaptığın düşük senden çok şey alıp götürmüş olabilir, tedbirli olmakta fayda var.

, member: 469912"]O zaman kesinlikle kan test yaptırmalısın. Doktora gitmeden hamile olduğun anlaşılsa bile sıkıntı yaşayabilirsin. Yaptığın düşük senden çok şey alıp götürmüş olabilir, tedbirli olmakta fayda var.[/QUOTE]
Yaa bilmiyorum biraz gecsin gidip yapicam insallah of beynimde vucudumda yoruldu artik bu ucuncu ne yapicam bilmiyorum

İlk gebeliğin kimyasal gebelikse düşükten sonra korunmaman sikinti yaratmaz.
Seb büyük ihtimalle yine hamilesin kan testi yaptir mutlaka.
Allah sağlikla kucağina almayi nasip etsin.

[QUTE="burcutet, post: 38883473, member: 469912"]Yaz mutlaka umarım herşey yolunda çıkar, sen de bebeğin de sağlıklı olun inş.[/QUOTE]
Ah Insallah

Amin sagol canim evet kimyasal gebelik yssadim oyuzdendi dusugum
O zaman sıkıntı yapma kimyasal düşük regl gibi düşük bile saymıyor doktorlar ben de yaşadım. Ne kadar şanslısın hemen hamile kalmışsın değerin baya yüksek çıkacak gibi. Hayırlı olsun tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…