- Konu Sahibi gonulpolat
-
Iliski oldu ama pek dikkat etmedim olsun olmssin diyeBu arada ilişki oldu mu ki? Bildiğim kadarıyla bir süre ilişkiye ara vermeniz gerekiyor vücudun kendini toplasın diye? Olmadıysa muhtemelen ovulasyon yüzünden çıkmıştır çift çizgi.
Ovulasyon derken tekrar gebe olma Ihtimalim oldugunu soyluyolarBu arada ilişki oldu mu ki? Bildiğim kadarıyla bir süre ilişkiye ara vermeniz gerekiyor vücudun kendini toplasın diye? Olmadıysa muhtemelen ovulasyon yüzünden çıkmıştır çift çizgi.
O zaman kesinlikle kan test yaptırmalısın. Doktora gitmeden hamile olduğun anlaşılsa bile sıkıntı yaşayabilirsin. Yaptığın düşük senden çok şey alıp götürmüş olabilir, tedbirli olmakta fayda var.
Amin sagol canim evet kimyasal gebelik yssadim oyuzdendi dusugumİlk gebeliğin kimyasal gebelikse düşükten sonra korunmaman sikinti yaratmaz.
Seb büyük ihtimalle yine hamilesin kan testi yaptir mutlaka.
Allah sağlikla kucağina almayi nasip etsin.
Sagol canim gidicem yazarim sonucu burdanEn kısa zamanda doktora gitmen lazım erteleme sakın.
Sagol canim gidicem yazarim sonucu burdan
O zaman sıkıntı yapma kimyasal düşük regl gibi düşük bile saymıyor doktorlar ben de yaşadım. Ne kadar şanslısın hemen hamile kalmışsın değerin baya yüksek çıkacak gibi. Hayırlı olsun tekrar.Amin sagol canim evet kimyasal gebelik yssadim oyuzdendi dusugum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?