Testim negatife döndü?Düşük mü oldu??

Gamzeli3112

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2021
119
31
28
24
Bunu yaşayan varmı acaba adetim asla geçmezdi bugün 5. Günü ve dün pozitif olan test bugün negatif lütfen yardım edin test te bi sorun olabilirimi?

Kan verdiniz mi sonuç ne oldu acaba? bende de benzer bir durum oldu da tam emin değilim aynı idrarla (bardakta yani) aynı marka 2 tane test yaptım bir saat arayla ilki pozitif gibi ama böyle ikinci çizginin yarısı daha koyuydu şüphelendim bozuk mu diye bidaha yaptım ikincisi negatif gibi. Çarşamba akşam yaptığım da pozitif gibiydi koyulaşmasını bekliyordum. Adet oldunuz mu siz?

Ben kan verdim gecikmenin 4. Günü de pozitifti ertesi gün lekelenme oldu 6.Gün Koyu kanama test yaptm negatifti hafta sonuydu ancak pazartesi gidebildim0.5 çıktı kimyasal geçirdim sanrm doktor yoktu konusamadm

Eğer şüpheniz varsa dahi test negatifteolsa beklemeden kan testi verin birda testlerden adet günü yaptgmdamlattğm ilk 5 saniyede pozitifti 4. Gün yaptgm başka bi markaydı 1 dakikada falan çikmisti

Eğer şüpheniz varsa dahi test negatifteolsa beklemeden kan testi verin birda testlerden adet günü yaptgmdamlattğm ilk 5 saniyede pozitifti 4. Gün yaptgm başka bi markaydı 1 dakikada falan çikmisti
Dün kan verdim canım erken testler pozitifti 2 gündür ama kan negatif çıktı anlayamadım ben de bakalım adeti bekliyorum yarın yada ptesi adet olmam lazım

Dün kan verdim canım erken testler pozitifti 2 gündür ama kan negatif çıktı anlayamadım ben de bakalım adeti bekliyorum yarın yada ptesi adet olmam lazım
Kimyasal gebeliktir muhtemelen ama kimyasal gebelikten sonra hızlı gelirmiş bebek insallah en yakin zamanda ikimizinde duaları kabul olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…