Gebeliğe Hazırlık Testim negatif dedi ama hala adet olmadım sizce?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

deniz101000

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2024
3
0
23
Kızlar hepinize merhaba, daha yeni katıldım foruma, size bir sorum var
Ben 23 yaşındayım ve hamile kalmak istiyorum eşimde çok istiyor. Düzenli bi cinsel hayatımızda var. Geçen hafta uzman doktora gittik kontrole gittik ama daha öncesinden 6 ay önce enfeksiyon şikayetiyle gitmiştik çok şükür o uzamadan hemen geçti. O zaman ultrason ile rahmime ve yumurtalıklarıma bakıp çok temiz bir sorunun kistin falan yok demişti ilaç verip gönderdi. Ben de huzurla ayrıldım oradan. Geçen gün kontrole gittiğimde üzerinden 6 ay geçmişti ve yumurtlalıklarımda çok küçük bir kist gördüğünü söyledi bana da gösterdi ben çok korktum çünkü daha önce hiç bir şikayetim ağrım sızım yoktu kaldı ki adet döngüm de çok düzenli çok şükür çok korktum ağladım (belki abarttın diyeceksiniz ama bilmediğim ve ilk defa karşılaştığım için o anki panikle korktum işte :') ) ama doktor hanım gebeliğe engel olacak bir şey değil, sen eşinle ilişki sıklığını arttır, folik asit vericem onu kullan dedi bir de ne olur ne olmaz madem gebelik istiyorsun bi bakalım deyip kan ve idrar testi istedi. Şimdi baya uzun oldu biliyorum ama benim bunları anlatacak ne bir annem ne de bi ablam var. Hakkınızı helal edin buraya okuduysanız :))

Şimdi ben en son 28 -30 arası adet oldum
Beklenen adet bugundü hala olmadım ama eşimle bu ay içerisinde sıklıkla beraber olduk (affedersiniz)
3 Gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama hala gelen giden yok normalde düzenli olrum acaba psikolojik olarak geç kalmış mıdır yoksa hafif sancılarım gelip gidiyor onlar olsada hamile kalmış olabilşr miyim kist varken büyüklerim ablalarım bana yardımcı olur musunuz danışacak kimsem yok lütfen :))

Gebelik belirtileride aynı regl ağrıları gibi benimde erken gebelikte çıkmamıştı gecikmeden 3 gün sonra çıktı memelerde aşırı hassasiyet ve meme ucunda renk değişimi oluyor

Teşekkür ederim yanıtınız için, sabah regl oldum. Rabbim inşallah nasip eder bana da tez vakitte sağlıklı hayırlı bi evlat

Teşekkür ederim yanıtınız için, sabah regl oldum. Rabbim inşallah nasip eder bana da tez vakitte sağlıklı hayırlı bi evlat
İyi akşamlar inşallah sağlıkla nasip olur hepimize. Bende de ilk defa kist çıktı sanırım 2 cm imiş. Şimdi adet oldum belki adetle atılır dedim ama pek sancım da yok size öyle bi şey dedi mi doktor adetle atılır vs. gibi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…