Gebeliğe Hazırlık Testim negatif ama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Time44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2021
503
192
53
Merhaba tatli anne adaylari adetime 1 gun kala hem kaset hem erken test yaptim sonuc negatif , ayin 22 si bat di hala adet olmadim alt karin agrim var , aslinda sık tuvalete cikiyorum ama cok su ictigim icin emin olamiyorum , normalde ciksa ciksa 1 tane sivilce cikardi yuzumu sivilce basti gogsumde ve cok afedersiniz oturma bolgemde sivilce cikti ve seffafa yakin beyaz akintim var , bu arada adet dongum 24-25 gun 10 nunda ve 11 inde yumurtlama gordum , yumurtlama oncesi ve sonrasi toplam 5 gun asiri gun asiri degerlendirdim gebe olabilir miyim ? Test icin yumurtlamadan sonra 14 gun diyolar szce bida mi test yapayim ?

Yarın kan testi yapın.

Ya saglik ocaginda yaptrsam adetinin ustunden az gecmis diye yapmyacak ozeldede her testin ucreti yuksek , npsam ki bilemedim
Yoo yapıyorlar. Ben hiç karşılaşmadım öyle bir şeyle. Az geçmiş çok geçmiş diyen olmadı. Gebelik testi yaptırmak istiyorum diyorsunuz yapıyorlar hemen.
Sabah gidin çünkü öğleden sonra kan alınmıyor. 11den önce kan vermeniz lazım.

Erken gebelik testinde çıkar varsa , Allah gönlünüze göre versin inşallah :)

Bende aynı durumdayım bat uzerinden 3 gün geçti. Ovulasyon da pik görmedim. Adet tarihinden 1 gün once test yaptım negatif. Bel ağrısı ve sivilce var bende . Insallah vardır :) kan testi yapmadan icin rahat etmez en kısa zamanda yaptır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…