Merhabalar kızlar. Ben eski nişanlımla ağustosta bi ilişki yaşadım. Olaydan bikaç hafta sonra terkedildim. İlişkiden 7, 8 ve 13 hafta sonra kan testi yaptırdım ilki 0.5 diğeri 2.39 sonuncusu da 0.5 çıktı. Son üç aydır adetim normal halinden çok az geliyor 3 gün sürüyor. Bu testlere göre imkansız biliyorum ama terkedildiğim için iyice psikolojim bozuldu. Bu konuyu ona söylediğimde beni ilgilendirmez dedi. Zaten ondan sonra iyice korku kapladı. Böyle içimde gıdıklanma hissi ve ara ara kasılmalarım oluyor. Sizce bunlar psikolojik midir? Lütfen yardım edin...
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Testim negatif ama belirtilerim var korkuyorum??
- Konu Sahibi athena19
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #hamilelikbelirtileri #terkedilmek yalancı gebelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Kasım 2020
- 21.999
- 48.072
- 548
PsikolojikMerhabalar kızlar. Ben eski nişanlımla ağustosta bi ilişki yaşadım. Olaydan bikaç hafta sonra terkedildim. İlişkiden 7, 8 ve 13 hafta sonra kan testi yaptırdım ilki 0.5 diğeri 2.39 sonuncusu da 0.5 çıktı. Son üç aydır adetim normal halinden çok az geliyor 3 gün sürüyor. Bu testlere göre imkansız biliyorum ama terkedildiğim için iyice psikolojim bozuldu. Bu konuyu ona söylediğimde beni ilgilendirmez dedi. Zaten ondan sonra iyice korku kapladı. Böyle içimde gıdıklanma hissi ve ara ara kasılmalarım oluyor. Sizce bunlar psikolojik midir? Lütfen yardım edin...
- 31 Ocak 2021
- 2.772
- 1.340
- 53
- 29
Yanı uc defa adet olup nasıl hamile olabilirsiniz kiMerhabalar kızlar. Ben eski nişanlımla ağustosta bi ilişki yaşadım. Olaydan bikaç hafta sonra terkedildim. İlişkiden 7, 8 ve 13 hafta sonra kan testi yaptırdım ilki 0.5 diğeri 2.39 sonuncusu da 0.5 çıktı. Son üç aydır adetim normal halinden çok az geliyor 3 gün sürüyor. Bu testlere göre imkansız biliyorum ama terkedildiğim için iyice psikolojim bozuldu. Bu konuyu ona söylediğimde beni ilgilendirmez dedi. Zaten ondan sonra iyice korku kapladı. Böyle içimde gıdıklanma hissi ve ara ara kasılmalarım oluyor. Sizce bunlar psikolojik midir? Lütfen yardım edin...
- 25 Mayıs 2020
- 775
- 644
- 53
- 27
Eğer olsaydı gebelik cinsiyeti öğrenmeye ramak kalmış olurdu. Kanda yoksa yoktur neyin şüphesini yaşıyorsunuz anlayamadım.Merhabalar kızlar. Ben eski nişanlımla ağustosta bi ilişki yaşadım. Olaydan bikaç hafta sonra terkedildim. İlişkiden 7, 8 ve 13 hafta sonra kan testi yaptırdım ilki 0.5 diğeri 2.39 sonuncusu da 0.5 çıktı. Son üç aydır adetim normal halinden çok az geliyor 3 gün sürüyor. Bu testlere göre imkansız biliyorum ama terkedildiğim için iyice psikolojim bozuldu. Bu konuyu ona söylediğimde beni ilgilendirmez dedi. Zaten ondan sonra iyice korku kapladı. Böyle içimde gıdıklanma hissi ve ara ara kasılmalarım oluyor. Sizce bunlar psikolojik midir? Lütfen yardım edin...
- 20 Ağustos 2021
- 310
- 389
- 18
ALLAH Yardimciniz OlsunMerhabalar kızlar. Ben eski nişanlımla ağustosta bi ilişki yaşadım. Olaydan bikaç hafta sonra terkedildim. İlişkiden 7, 8 ve 13 hafta sonra kan testi yaptırdım ilki 0.5 diğeri 2.39 sonuncusu da 0.5 çıktı. Son üç aydır adetim normal halinden çok az geliyor 3 gün sürüyor. Bu testlere göre imkansız biliyorum ama terkedildiğim için iyice psikolojim bozuldu. Bu konuyu ona söylediğimde beni ilgilendirmez dedi. Zaten ondan sonra iyice korku kapladı. Böyle içimde gıdıklanma hissi ve ara ara kasılmalarım oluyor. Sizce bunlar psikolojik midir? Lütfen yardım edin...
- 19 Kasım 2020
- 21.999
- 48.072
- 548
Yeni nesil hamilelikleriYanı uc defa adet olup nasıl hamile olabilirsiniz ki
- 31 Ocak 2021
- 2.772
- 1.340
- 53
- 29
Gerçekten böyle kolay bisi mi zannediyorlar aylarca yillarca uğraşanlar var. Sürtünme yle korunmayla hamilelik var mi diyorlar üstünden aylar geçmiş üstelik şaşkınım yani.Yeni nesil hamilelikleri
farkındayım ne olduğunun ki sürtünmeden falan bahsetmiyorum zaten terkedilme psikolojisi belki bilmiyorum kafamdan atamadığım için sormak istedim sadece kusura bakmayınGerçekten böyle kolay bisi mi zannediyorlar aylarca yillarca uğraşanlar var. Sürtünme yle korunmayla hamilelik var mi diyorlar üstünden aylar geçmiş üstelik şaşkınım yani.
- 31 Ocak 2021
- 2.772
- 1.340
- 53
- 29
Uc ay regl oldum diyorsunuz nasıl hamile olduğunuzu düşündüğünüzü anlayamadm.farkındayım ne olduğunun ki sürtünmeden falan bahsetmiyorum zaten terkedilme psikolojisi belki bilmiyorum kafamdan atamadığım için sormak istedim sadece kusura bakmayın
Normalde 6 7 gün sürerdi son 2 aydır 3 gün sürüyo ve pıhtılı falan da değil kıpkırmızı sadece. Bide garip belirtiler yaşıyorum. Kan testlerim negatif imkansız biliyorum. Ama bu belirtileri kafamdan atamıyorumUc ay regl oldum diyorsunuz nasıl hamile olduğunuzu düşündüğünüzü anlayamadm.
- 24 Ağustos 2020
- 2.985
- 7.494
- 108
Yaşadığın şeyler bir belirti değil kafanda kurduğun birşey lütfen biraz mantıklı olNormalde 6 7 gün sürerdi son 2 aydır 3 gün sürüyo ve pıhtılı falan da değil kıpkırmızı sadece. Bide garip belirtiler yaşıyorum. Kan testlerim negatif imkansız biliyorum. Ama bu belirtileri kafamdan atamıyorum
- 14 Ekim 2020
- 2.319
- 2.058
- 53
Oluyo valla bir tanidigimizin kizi bayilinca ,esi hastaneye goturdugunde 7aylik hamile oldugunu ogrendiler. Ustelik 3.dogumunda tuplerini baglatmisti.Uc ay regl oldum diyorsunuz nasıl hamile olduğunuzu düşündüğünüzü anlayamadm.
- 14 Ekim 2020
- 2.319
- 2.058
- 53
Hamile olsaydin 3ayda ,birak bhcgyi ,kese, kalp atisi ,Hersey anlasilirdi korkma. O kisiylede barisma bidaha. Bak gercekten hamile olsan da ortada birakacak.Her zaman bu kadar sansli olmazsin.Allaha emanet ol.Merhabalar kızlar. Ben eski nişanlımla ağustosta bi ilişki yaşadım. Olaydan bikaç hafta sonra terkedildim. İlişkiden 7, 8 ve 13 hafta sonra kan testi yaptırdım ilki 0.5 diğeri 2.39 sonuncusu da 0.5 çıktı. Son üç aydır adetim normal halinden çok az geliyor 3 gün sürüyor. Bu testlere göre imkansız biliyorum ama terkedildiğim için iyice psikolojim bozuldu. Bu konuyu ona söylediğimde beni ilgilendirmez dedi. Zaten ondan sonra iyice korku kapladı. Böyle içimde gıdıklanma hissi ve ara ara kasılmalarım oluyor. Sizce bunlar psikolojik midir? Lütfen yardım edin...
- 31 Ocak 2021
- 2.772
- 1.340
- 53
- 29
Karnı hiç mi sismemis o güne kadarOluyo valla bir tanidigimizin kizi bayilinca ,esi hastaneye goturdugunde 7aylik hamile oldugunu ogrendiler. Ustelik 3.dogumunda tuplerini baglatmisti.
Çok teşekkür ederim düzgün cevapladığınız için barışmam da imkansız zaten allahın dan bulsunHamile olsaydin 3ayda ,birak bhcgyi ,kese, kalp atisi ,Hersey anlasilirdi korkma. O kisiylede barisma bidaha. Bak gercekten hamile olsan da ortada birakacak.Her zaman bu kadar sansli olmazsin.Allaha emanet ol.
- 9 Nisan 2021
- 2.948
- 7.416
- 108
- 14 Ekim 2020
- 2.319
- 2.058
- 53
Kendisi cokk kiloluydu,o yuzden sanirim anlayamadi. tuplerde bagli olunca ,kilo aldigini zannedip hamilelikten suphelenmedi.Karnı hiç mi sismemis o güne kadar
- 14 Ekim 2020
- 2.319
- 2.058
- 53
Tabiki duzgun cevaplarim .Çok teşekkür ederim düzgün cevapladığınız için barışmam da imkansız zaten allahın dan bulsun