Yumurtlama olmuş ve çatlamış canım Oyüzden silikleşmiştirAdetimden 3-4 gün sonra birkaç test yaptım hem takvime göre de hala negatifti dün ovülasyon testini tekrar başladım T çizgisi bayağı koyuydu Dün değerlendirdik Bugün yine aynı saatte Yaptım fakat T çizgisi bayağı bir silinmiş bunun nedeni ne olabilir
Peki sadece 1 gün sürmesi normal mi sadece bir gün pozitif oldu o günde ilişki oldu yani dün çatlama olduysa hemen silikleşiyor mu o zaman iyi bişey mi oldu acaba heycanlandımYumurtlama olmuş ve çatlamış canım Oyüzden silikleşmiştir
Kasıklarmda inanılmaz ağrı var oda ondan dolayımı acabaYumurtlama olmuş ve çatlamış canım Oyüzden silikleşmiştir
Merhaba,büyük ihtimal yumurtladınız ve yumurtanız çatlamış kasık ağrısı da ondandır.umarım tutmuşturKasıklarmda inanılmaz ağrı var oda ondan dolayımı acaba
Peki bi kaç gün daha ilişkiye devam etmek gerekiyor mu öyle okumuştmYumurtlama olmuş ve çatlamış canım Oyüzden silikleşmiştir
Önceki aylarda ovülasyon testi yaparken 3 gün 4 gün üst üste pozitif görünüyordum bu sefer Sadece bir gün gördüm ertesi gün silikleşti o yüzden ilk defa olduğu için ben de anlayamadımYumurta zaten 12- 24 saatte çatlıyor diye biliyorum ben.
Bu sefer adetten üç dört gün sonra yapmışsınız testi, adet biter bitmez yapsaydınız büyük ihtimalle yine üst üste pozitif görürdünüz zaten.Önceki aylarda ovülasyon testi yaparken 3 gün 4 gün üst üste pozitif görünüyordum bu sefer Sadece bir gün gördüm ertesi gün silikleşti o yüzden ilk defa olduğu için ben de anlayamadım
En erken 8,10 günde öğrenenler olmuş ama ovulasyon sayfalarında genelde 13. Gün öğrenmişlerPeki ya çatlama olduysa ve tutmuşsa kaç gün sonra erken gebelik testi yapsam çıkar
Ayy inşallah çok teşekkür ederimBu sefer adetten üç dört gün sonra yapmışsınız testi, adet biter bitmez yapsaydınız büyük ihtimalle yine üst üste pozitif görürdünüz zaten.
Tek sefer de yeterli çoğu zaman bir probleminiz yoksa, umarım tutmuştur bu arada.
İlişkiye devam etmek gerekiyor mu bi kaç gün daha öyle okumuştmEn erken 8,10 günde öğrenenler olmuş ama ovulasyon sayfalarında genelde 13. Gün öğrenmişler
Çatlamadan sonra yumurta 24 saat yaşıyor diyorlar çatlamayı değerlendirebilirsinizİlişkiye devam etmek gerekiyor mu bi kaç gün daha öyle okumuştm
Teşekkür ederimmmÇatlamadan sonra yumurta 24 saat yaşıyor diyorlar çatlamayı değerlendirebilirsiniz
Sabah silik çıkan testten sonra şimdi tekrar yaptım bu şekildeAdetimden 3-4 gün sonra birkaç test yaptım hem takvime göre de hala negatifti dün ovülasyon testini tekrar başladım T çizgisi bayağı koyuydu Dün değerlendirdik Bugün yine aynı saatte Yaptım fakat T çizgisi bayağı bir silinmiş bunun nedeni ne olabilir
Adetimden 3-4 gün sonra birkaç test yaptım hem takvime göre de hala negatifti dün ovülasyon testini tekrar başladım T çizgisi bayağı koyuydu Dün değerlendirdik Bugün yine aynı saatte Yaptım fakat T çizgisi bayağı bir silinmiş bunun nedeni ne olabilir
Bugün yeniden koyulaştıAdetimden 3-4 gün sonra birkaç test yaptım hem takvime göre de hala negatifti dün ovülasyon testini tekrar başladım T çizgisi bayağı koyuydu Dün değerlendirdik Bugün yine aynı saatte Yaptım fakat T çizgisi bayağı bir silinmiş bunun nedeni ne olabilir
Bu akşam tekrar yaptm yeniden koyulaştı test
Bugün yeniden koyulaştı
Yaani henüz çok yeni sanmıyorumHamilelik var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?