testim bozukmu

adetim 2 gün gecikti sağlık ocağında test yaptim negatif çıktı bugün 11. gün idrar testi yaptim bozukmu negatif mi yardımcı olurmusunuz

aslında olay şu ki kırmızılık dağıldı ama sabah baktigim da silik çizgi vardi

Kırmızının yani çizginin dağılması testin bozuk olduğunu dalalet eder. Testi yenileyin. Üstelik adetinizden yanlış anlamadıysam 11 gün geçmiş çıkması lazım yaptığınız testte beş dakikada. Ben 3 gün kala yapmıştım beş dakika da silik çizgi belirdi. Üç kere iki günde tekrarladım silik çizgi iyice belirdi ve günüm de geçti. Siz en iyisi bir kadın hastalıkları bölümüne gidin orda tam olarak sebebi anlaşılır

haklsın

aslında olay şu ki kırmızılık dağıldı ama sabah baktigim da silik çizgi vardi

canım kırmızılık dagıldıgında her zaman test bozuk anlamına gelmıyor. ben pozıtıf oldugunu dagılan ucuz testlerden ogrenmıstım once iki tane onlardan yaptım. sonra aynı gun predıctor aldım yaptım dırek çıktı.. ama tabi ikinci cızgı sonradan cıktıysa bılemem o baska birsey ben de hemen cıkmıstı. ama tabii gunun gectiyse net cıkması gereken tarıhte boyle belli belirsiz cıktıysa bilemem. ben sadece dagılan testlerdeki pozitiflerin dogru olabileceğini ifade etmek için paylaştım fotoyu ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…