Testim 3 Kere Pozitif Çıktı Ama Regl Oldum Acil Yardim?

onceacheater

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2023
6
0
28
2 test yaptim ikisinde de 2. cizgi silik cikti. ertesi gun pembe kan geldi 1-2 damla, yerlesme kanamasi diye dusunduk fakat onun ertesi gunu de regl oldum. regl oldugum sabah hemen yine test yaptim o da pozitif cikti. bunlarin anlami nedir? yasayan var mi?

2 test yaptim ikisinde de 2. cizgi silik cikti. ertesi gun pembe kan geldi 1-2 damla, yerlesme kanamasi diye dusunduk fakat onun ertesi gunu de regl oldum. regl oldugum sabah hemen yine test yaptim o da pozitif cikti. bunlarin anlami nedir? yasayan var mi?
Doktora gorunsen iyi olur pozitif çikmişsa gebelik soz konusu kimyasalmi degilmi onu ogrenmelisiniz

doktora gitmelisin, ama yerleşme kanamasıda olabilir, ben iki gebeliğimde de beşgüne yakın yerleşme kanaması yaşadım, hatta ilkinde bilgim olmadığı için ikinci kez regl oluyorum sandım çünkü okadar koyu ve yoğundu... İnşallah vardır hakkında hayırlısı olsun inşallah

X