- 30 Haziran 2013
- 21.169
- 16.765
-
- Konu Sahibi oglak_kadini
sonucun gayet ıyı canım endıselenme en yuksek degerlere bakma onlar cogul gebelıkler ıcın gecerlıslm kizlar ben bugun kan sonucunu aldim 4+4 benimhesabima gore deger 1405 cikti ii mi ?? Aksam dr a gidiyorum o bakar..
raporda 4.hafta 158-31795 olmasi lazim diyor ona bakarsak acaba biraz dusuk mu ki
banada yardimci olurmusunuz iyimi sonuc biraz dusukmu
Allah razi olsun cvp yazdigin icin.. valla endisem ondan di . Rabbim gonlune gore versin cnm :))sonucun gayet ıyı canım endıselenme en yuksek degerlere bakma onlar cogul gebelıkler ıcın gecerlı
SAĞOL CNM BENIM BEBEK DE DUSUYO GALIBA NE GUZEL HEVESLENMISTIK 2 GUNDURAllah razi olsun cvp yazdigin icin.. valla endisem ondan di . Rabbim gonlune gore versin cnm :))
Nasil dusuyor ya ? Doktora gitmedinmiSAĞOL CNM BENIM BEBEK DE DUSUYO GALIBA NE GUZEL HEVESLENMISTIK 2 GUNDUR
KAN SONUCUNU BEKLIYORUM CNM SU ANDA AMA DUSTU YANI HISSEDIYORUM BI IKI GUNE KANAMAM BASLARNasil dusuyor ya ? Doktora gitmedinmi
KAN SONUCU DUSUK CIKARSA DUSUYO DMEKTIR CNMBiliyorum cnm okudum msj lariniben cok arastirdim bak kizlar yazmisti ki iice dustugunden emin olmadan yani dr lar dusuyor demeden umudunuz yitirmeyin diye.. sende yittirme Yaradan buyuk..
YOKK YAAA ALIŞTIM BEN ZOR DEGIL ARTIK 23 VE 16 HAFTALIK KAYIPLARIM VAR ONLARIN YANINDA SİNEK ISIRIGI BILE DEGILHayirlsi ins.. kolay degil biliyorum..
YOKK YAAA ALIŞTIM BEN ZOR DEGIL ARTIK 23 VE 16 HAFTALIK KAYIPLARIM VAR ONLARIN YANINDA SİNEK ISIRIGI BILE DEGIL
Hayir ya iyi dusunelim iyi olsun insallah annesine sikica tutunmusturKAN SONUCUNU BEKLIYORUM CNM SU ANDA AMA DUSTU YANI HISSEDIYORUM BI IKI GUNE KANAMAM BASLAR
BAKALIM CNM SONUCU YAZICAM OLUMLU OLUMSUZ NE YLERSE GÜZEL EYLER Dİ MİHayir ya iyi dusunelim iyi olsun insallah annesine sikica tutunmustur
Ole tabiki biz elimizden geleni yapiyoruz gerisi Allahin takdiri ama unutna canimcim umut Allahtan umutsuzluk Seytandan dirBAKALIM CNM SONUCU YAZICAM OLUMLU OLUMSUZ NE YLERSE GÜZEL EYLER Dİ Mİ
HAKLISIN CNM BAKALIM HALA CIKMADI SONUC YAAAAOle tabiki biz elimizden geleni yapiyoruz gerisi Allahin takdiri ama unutna canimcim umut Allahtan umutsuzluk Seytandan dir
TEST KOYULASMIS AMA SIMDI DE BURDA ACIK CIKIO AMA KOYULAŞMIS BIRAZ DAHA
EWT KAN SONUCUNU BEKLIYORUM INS O DA YUKSEK CIKAR AMA SABAH ILK IDRARLI TESTLERIM DAHA SILIKTIabla koyulasmis iste ne guzel :) dune nazaran daha da belirgin