- 30 Haziran 2013
- 21.169
- 16.765
-
- Konu Sahibi oglak_kadini
Rapor verdi zaten 0n gun rapor verdi cumaya kadar su testlerle idare edicemozamana kadar evde idrar testi ile takip edersin birtanem rapor felan alsaydin is icin abla?
insallah saglikla tutunur surekli takip edicem seni burda banada yazarsin test yaptiginda
Rapor verdi zaten 0n gun rapor verdi cumaya kadar su testlerle idare edicem
inşallah canım yaa hayırlısıyla devam edecek korkmuyorum artıkiyi abla yat dinlen aynen her sabah yaparsin testi koyulastigini takip edersin hayirlisiyla
inşallah canım yaa hayırlısıyla devam edecek korkmuyorum artık
aslında kanım kaynıyo bılıo musun yarın da sağlıkocagına gıdıp yaptırmak ıstıyorum ama aynı sonuc cıkmıycak daha dusuk cıkarsa dıye de acaba cocuk dusuyo mu dıye dusenecem ayy bekleyemıom ben cuma gununu vakıt de gecmezz artık
ewet ıdrarla oyalanayım yaaa dı mı
senın haftalarını görebılecek mıyım acaba
amiiinnn cnmaynen ogle abla
goreceksin abla allahin izni ile insallah :)
aminnn canımmm ınsallah tutunurrr daha adete 3 gun var bakalım nolcak :)Adreee bebegimmmmmay inanmıyorummm daha dün gece senin için cookkkk dua ettimmmmm Allahimmm inşallah tutunur bebeginn
Allah bın kere razı olsun sendennnnn cnm ya ıns duaların kabul olurrrAdreee bebegimmmmmay inanmıyorummm daha dün gece senin için cookkkk dua ettimmmmm Allahimmm inşallah tutunur bebeginn
Görünüşte hamilesin,Rabbimm sana bağışlasn evladini kuzum benimmm. O kadar mutlu oldum ki anlatamam. Kendimden önce hep sana dua ediyodum. Olacak bu defa bitanemm,bebegin sana sımsıkı tutunacak,sag salim kucağına alacaksin. Kötü günler bittii Allahın izniyleAllah bın kere razı olsun sendennnnn cnm ya ıns duaların kabul olurrr
ayy ne güzel dıosun cnmmm yaaa ınsallah oyle olacak bak bı kaç gun once bı ruya gordumGörünüşte hamilesin,Rabbimm sana bağışlasn evladini kuzum benimmm. O kadar mutlu oldum ki anlatamam. Kendimden önce hep sana dua ediyodum. Olacak bu defa bitanemm,bebegin sana sımsıkı tutunacak,sag salim kucağına alacaksin. Kötü günler bittii Allahın izniyle
Ayyy adrem vallahi gözlerim dolduuu... demek ki hissetmissin yaa canim benimm..ayy ne güzel dıosun cnmmm yaaa ınsallah oyle olacak bak bı kaç gun once bı ruya gordum
bı bebeğimiz varmıs çok hareketlıymıs esım pesınde dolanıyomus ben de dıom kı ya bak gordunmu o kadar ıstedık bebegı sımdı olmasaydı dıyo musun hıc dıyorum olur mu oyle seyy ben gezerım peşinde dıyo bana :)
amınnn bılıyorum kı her namazından sonra bana da dua edıyorsun bana hakkını helal et ınsallah dedıgın gıbı olur tutunur bu melek bıze ınsallahAyyy adrem vallahi gözlerim dolduuu... demek ki hissetmissin yaa canim benimm..
Allahimm seni de bebeğini de korusunnn