testi yorumlar misiniz lütfennn

aslında kanım kaynıyo bılıo musun yarın da sağlıkocagına gıdıp yaptırmak ıstıyorum ama aynı sonuc cıkmıycak daha dusuk cıkarsa dıye de acaba cocuk dusuyo mu dıye dusenecem ayy bekleyemıom ben cuma gununu vakıt de gecmezz artık

aslında kanım kaynıyo bılıo musun yarın da sağlıkocagına gıdıp yaptırmak ıstıyorum ama aynı sonuc cıkmıycak daha dusuk cıkarsa dıye de acaba cocuk dusuyo mu dıye dusenecem ayy bekleyemıom ben cuma gununu vakıt de gecmezz artık

bence yaptirma abla biliorum kaynadigini sabah idrar testini yap onla oyalan hem beta biraz yukselsin sabir et

Allah bın kere razı olsun sendennnnn cnm ya ıns duaların kabul olurrr
Görünüşte hamilesin,Rabbimm sana bağışlasn evladini kuzum benimmm. O kadar mutlu oldum ki anlatamam. Kendimden önce hep sana dua ediyodum. Olacak bu defa bitanemm,bebegin sana sımsıkı tutunacak,sag salim kucağına alacaksin. Kötü günler bittii Allahın izniyle:KK68:

Görünüşte hamilesin,Rabbimm sana bağışlasn evladini kuzum benimmm. O kadar mutlu oldum ki anlatamam. Kendimden önce hep sana dua ediyodum. Olacak bu defa bitanemm,bebegin sana sımsıkı tutunacak,sag salim kucağına alacaksin. Kötü günler bittii Allahın izniyle:KK68:
ayy ne güzel dıosun cnmmm yaaa ınsallah oyle olacak bak bı kaç gun once bı ruya gordum

bı bebeğimiz varmıs çok hareketlıymıs esım pesınde dolanıyomus ben de dıom kı ya bak gordunmu o kadar ıstedık bebegı sımdı olmasaydı dıyo musun hıc dıyorum olur mu oyle seyy ben gezerım peşinde dıyo bana :)

ayy ne güzel dıosun cnmmm yaaa ınsallah oyle olacak bak bı kaç gun once bı ruya gordum

bı bebeğimiz varmıs çok hareketlıymıs esım pesınde dolanıyomus ben de dıom kı ya bak gordunmu o kadar ıstedık bebegı sımdı olmasaydı dıyo musun hıc dıyorum olur mu oyle seyy ben gezerım peşinde dıyo bana :)
Ayyy adrem vallahi gözlerim dolduuu... demek ki hissetmissin yaa canim benimm..
Allahimm seni de bebeğini de korusunnn:KK68:

Ayyy adrem vallahi gözlerim dolduuu... demek ki hissetmissin yaa canim benimm..
Allahimm seni de bebeğini de korusunnn:KK68:
amınnn bılıyorum kı her namazından sonra bana da dua edıyorsun bana hakkını helal et ınsallah dedıgın gıbı olur tutunur bu melek bıze ınsallah

kızlarrrrr testımın rengı açıldı butun agrılarım kesıldı gögsume dokunamıyodum hıcbıseyımyok galıba dustu tutunamadı yaa umutlanmıstık beeeee

slm kizlar ben bugun kan sonucunu aldim 4+4 benimhesabima gore deger 1405 cikti ii mi ?? Aksam dr a gidiyorum o bakar..
raporda 4.hafta 158-31795 olmasi lazim diyor ona bakarsak acaba biraz dusuk mu ki :KK17::KK17:
banada yardimci olurmusunuz iyimi sonuc biraz dusukmu

X