- 30 Haziran 2013
- 21.169
- 16.765
-
- Konu Sahibi oglak_kadini
4 tane daha var sabah ıdrarıyla yapıcm onlarıevet gozle goruluyor abla yarin sabah ilk idrarla daha net olur
4 tane daha var sabah ıdrarıyla yapıcm onları
38.83 olmus 20 saatte ıyı mı kı acaba
Henüz gitmedim doktora karar veremiyorum şuanda :)ooooo baya gecmıs gunun heralde yaaaa hamılesınn doktora gıttın mı
Ayyy hadi insallah yaa simdi drun kapisindayim bakalim ne diyecekartma var abla genelde doktorlar 2 gunde bir iki kat artmasi gerekir diyor ya sende 20 saatte 10 artmis yani bence saglikli
Sen gidince kalp atisini duyarsin zaten aslinda en iyisi boyle yapmakHenüz gitmedim doktora karar veremiyorum şuanda :)
Su akintilar da bi kesilseysi iyiydi yaa insani tedirgin ediyorevet 2 günde 2katı artıyor sende 20 saatte 10 arttığına göre şuan herşey iyi gidiyor bence. hadi bakalım
Ayyy hadi insallah yaa simdi drun kapisindayim bakalim ne diyecek
He he artmis iste umarim hic dusmez olmasi gerekrigi gibi devam ederumutlandirmak gibi olmasin ama yarim saat lik idrarla genede olsa cizgi cikiyorsa bence yukselmis olabilir hcg :)
sonucu alinca paylas abla takipteyim hep
Kahverengi akinti siyahimsi bisey oldu yaaaay haber verirsin abla merak icindeyim :)
Kahverengi akinti siyahimsi bisey oldu yaaa
Soyledim progestan verdi aspirunden dolayi kaniyo dedi ama birakma bebek henuz yerlesmedi dedidoktora soyledin mi abla.
siyamsi derken pihtili gibi bisi mi ?
bildigimiz kan olmasin da doktorumda bana demisti kirmizi kan olmadigi surece korkma die
Soyledim progestan verdi aspirunden dolayi kaniyo dedi ama birakma bebek henuz yerlesmedi dedi
Et canim ett cuma tekrar cagirdi o gun yukselme olmussa clexane igneye basliycaz pihti sonucu cikti baslamamiz gerekiyormus bakalim cumaya cok varrozaman bol bol yat dinlen abla insallah sıkı sıkı tutunur melegin dua edicemm
Et canim ett cuma tekrar cagirdi o gun yukselme olmussa clexane igneye basliycaz pihti sonucu cikti baslamamiz gerekiyormus bakalim cumaya cok varr