testi yorumlar misiniz lütfennn

Çok sevindim canım inşallah bebeğin tutunur sana sımsıkı.Senin de benim gibi büyük düşüğün vardı sanırım.Herşey güzel olacak inşallah öyle düşün öyle olsun Allahın izniyle

Yazan oldu mu bilmiyorum ama doktorunuzu danışarak şimdilik aspirini kesin. Kanı sulandırdığı için kanama varsa aspirin kullanılması iyi değil.
Sevgiler
yaa aslında aklıma gelmedı degıl acaba aspırınden dolayı mı bu lekeler dıyorum bı yabndan da korkuyorum ya trombofolı varsa sonucum daha cıkmadı cunku nolur nolmaz dıye kullanıyordum gercekten kanamaya sebep olabılıyor mu

Çok sevindim canım inşallah bebeğin tutunur sana sımsıkı.Senin de benim gibi büyük düşüğün vardı sanırım.Herşey güzel olacak inşallah öyle düşün öyle olsun Allahın izniyle
ewet canım bır 16 bır 23 haftalık dusukler var ınsallah bu tutunur artık ama nasıbımızde ne varsa o

yaa beslenme cok önemlı tatlım yaa bende de pko ılletı var ama son bır yıldır megerse esım besınsız kalmıs bu ay besledım besledım sonuc guzel oldu bakalım nasıl sonuclanacak

ewet canım bır 16 bır 23 haftalık dusukler var ınsallah bu tutunur artık ama nasıbımızde ne varsa o
benim de 20 haftalık ikizlerim kayıp.Allah ım bir daha yaşatmasın o acıyı hiçbirimize.Allah vaktınde kucağına almayı nasip etsin inşallah

kızlar dra gıttım bo sorun gorunmuyo dedı kan testı verdım yıne bıde kan sayımı yapıcam dedı sonuclar 3 de cıkacak

benim de 20 haftalık ikizlerim kayıp.Allah ım bir daha yaşatmasın o acıyı hiçbirimize.Allah vaktınde kucağına almayı nasip etsin inşallah
amın cnm amın su an dusse ınan etkılenmem bıle ama buyuk olunca maddı manevı kaybı da buyuk oluyo

Aynen canım büyükken zor görüp hissediyorsun hareketlerini. düşer düşmez diye de düşünme zaten başka şeyler düşün bu anın tadını çıkarmaya çalış.

Yarın sabah kalkar kalkmaz yap cnm testi ilk idrarda daha net çıkıyor.benim de hep silik silik çıkıodu sonra kopkoyu çıkmıştı

Yarın sabah kalkar kalkmaz yap cnm testi ilk idrarda daha net çıkıyor.benim de hep silik silik çıkıodu sonra kopkoyu çıkmıştı
ya ben hıc bu testlerı kullanmamıstım hep kanda öğrenmıstım ne heyecanlı bıseymıs yaaa ama resımde benım burda gördugum kadar cıkmıo daha silik çıkıo

Bende kullanmamıştım.Meğer ilk idrarda daha çok çıkıyormuş.Bi de erken gebelik gösteren testler var onlar da daha net gösteriyor cnm

Bende kullanmamıştım.Meğer ilk idrarda daha çok çıkıyormuş.Bi de erken gebelik gösteren testler var onlar da daha net gösteriyor cnm
onlar hep pozıtıf cnm bı tane aldım bı kac ay once pozıtıf cıktı kosa kosa hastaneye gıttım 0 dı kocaman bı sıfır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…