-
- Konu Sahibi oglak_kadini
Yazan oldu mu bilmiyorum ama doktorunuzu danışarak şimdilik aspirini kesin. Kanı sulandırdığı için kanama varsa aspirin kullanılması iyi değil.folık asıt ve aspırını adetımden berı ıcıyorum canım zaten onlar cepte
yaa aslında aklıma gelmedı degıl acaba aspırınden dolayı mı bu lekeler dıyorum bı yabndan da korkuyorum ya trombofolı varsa sonucum daha cıkmadı cunku nolur nolmaz dıye kullanıyordum gercekten kanamaya sebep olabılıyor muYazan oldu mu bilmiyorum ama doktorunuzu danışarak şimdilik aspirini kesin. Kanı sulandırdığı için kanama varsa aspirin kullanılması iyi değil.
Sevgiler
ooooo baya gecmıs gunun heralde yaaaa hamılesınn doktora gıttın mıBu sabah yaptım bu ayın 18 i adet vunumdu olmadım koşturmacadan aklıma gelmemiş bende hamileyim
ewet canım bır 16 bır 23 haftalık dusukler var ınsallah bu tutunur artık ama nasıbımızde ne varsa oÇok sevindim canım inşallah bebeğin tutunur sana sımsıkı.Senin de benim gibi büyük düşüğün vardı sanırım.Herşey güzel olacak inşallah öyle düşün öyle olsun Allahın izniyle
benim de 20 haftalık ikizlerim kayıp.Allah ım bir daha yaşatmasın o acıyı hiçbirimize.Allah vaktınde kucağına almayı nasip etsin inşallahewet canım bır 16 bır 23 haftalık dusukler var ınsallah bu tutunur artık ama nasıbımızde ne varsa o
amın cnm amın su an dusse ınan etkılenmem bıle ama buyuk olunca maddı manevı kaybı da buyuk oluyobenim de 20 haftalık ikizlerim kayıp.Allah ım bir daha yaşatmasın o acıyı hiçbirimize.Allah vaktınde kucağına almayı nasip etsin inşallah
kızlar dra gıttım bo sorun gorunmuyo dedı kan testı verdım yıne bıde kan sayımı yapıcam dedı sonuclar 3 de cıkacak
Ewet cnm duser dusmez di mi bi gundur de olsa hamileyimAynen canım büyükken zor görüp hissediyorsun hareketlerini. düşer düşmez diye de düşünme zaten başka şeyler düşün bu anın tadını çıkarmaya çalış.
ya ben hıc bu testlerı kullanmamıstım hep kanda öğrenmıstım ne heyecanlı bıseymıs yaaa ama resımde benım burda gördugum kadar cıkmıo daha silik çıkıoYarın sabah kalkar kalkmaz yap cnm testi ilk idrarda daha net çıkıyor.benim de hep silik silik çıkıodu sonra kopkoyu çıkmıştı
Eki Görüntüle 1546857 Bunu da yeni yaptim dunkunden bi tik daha koyu ama yine yarim saatluk cisle yaptim yarin sabah yapicam bakalim o nasil cikacak
onlar hep pozıtıf cnm bı tane aldım bı kac ay once pozıtıf cıktı kosa kosa hastaneye gıttım 0 dı kocaman bı sıfırBende kullanmamıştım.Meğer ilk idrarda daha çok çıkıyormuş.Bi de erken gebelik gösteren testler var onlar da daha net gösteriyor cnm