- 21 Şubat 2013
- 2.858
- 1.228
- Konu Sahibi oglak_kadini
özelden mesaj atıyorum canım bakar mısın?canim 50 adetini 35 tl ye almistim aldigim ve kullandigim ilk ay kaldim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
özelden mesaj atıyorum canım bakar mısın?canim 50 adetini 35 tl ye almistim aldigim ve kullandigim ilk ay kaldim :)
ben hamile kalırsam öyle yapcam canım ayaklarımı dikip yatcam iştenden rapor alcamöyle yaptım canım ayakları dıkınce kasık agrım gectı zaten
sen kendılıgınden kalıosun dımı ben hep tedavı oluyom kendılıgınden olmuyo bı deben hamile kalırsam öyle yapcam canım ayaklarımı dikip yatcam iştenden rapor alcam
heyecanlandım gelsın bakalım esım aldırayım test bakalım pembelık artmıs mı
özelden mesaj atıyorum canım bakar mısın?
benım dun yaptıgım yarım saatlık ıdrarlaydı ılk ıdrar ıcın yarın sabahı beklemem lazımhadi bakalim insallah artar ama ben hep ilk idrarla denemistim sen simdi yaparsan olur mu bilmem seyrelmistir belki
benım dun yaptıgım yarım saatlık ıdrarlaydı ılk ıdrar ıcın yarın sabahı beklemem lazım
o kadar tutamıom kı çok çişim gelıoyada 4 saat tutman lazim abla anca ogle yapabilirsin
Eki Görüntüle 1546049 Bu daha net cnm. Bi de buna bak
o kadar tutamıom kı çok çişim gelıo
resmde pek cıkmıo ıste az daha koyu ıdı bundanbunda baya net gozukuyor
esım gelsi de dra gıderız yaa leke buyudu baya paceteyı kapladı gerekırse ıgne versın
resmde pek cıkmıo ıste az daha koyu ıdı bundan
yanii neyse hersey olacagına varırallah allah ay insallah bisi olmaz abla doktora gidin aynen igne versin :/
yanii neyse hersey olacagına varır
Canim yaa sorma hic unuturmuyum o gunleri inan bana hala oyleyim. Insallah seninkide hersey yolunda olacak evladin cook saglikli olacqk ben inaniyorum icini ferah tut tatlimAmin cnm bu isin baslangici hep dertli oluyo yhaa sen de evhhamliydin hatirlio musun
Insallah canim yha hayirlisi Allahtan nasipte ne varsa oCanim yaa sorma hic unuturmuyum o gunleri inan bana hala oyleyim. Insallah seninkide hersey yolunda olacak evladin cook saglikli olacqk ben inaniyorum icini ferah tut tatlim
YoK canim ilk olsa neyse de yani duserse de cok uzulmem alıştık artikevet haklisin bakalim insallah kotu bisi olmaz kotu seyler getirme aklina stres yasama
valla canım benimki biraz uzun hikaye. ilk evlendiğim aydan beri bebek düşünüyorduk biz. 5 ay olmadı kendiliğinden doktora gittik. doktorum sağ ve sol yumurtalıkta 2 mm çikolata kistim olduğunu söyledi. eşiminde tahlillerini yaptırdık ondada biraz sorun vardı. ertesi ay bana progestoron verdi 15 gün kullandım sabah akşam. porgestoron bitince rahim filmi çekelim dedi rahim filminide çektirdik. tüplerin ikiside açık çıktı. sonra benle bir işiniz kalmadı sizin kapsamlı bir Kadın doğum hastanesine gidin dedi. bende eşime dedim acelemiz yok bekleyelim kendiliğinden olur belki olmazsa 1 sene sonunda gideriz dedim. sonra netten kürler falan duydum keçi boynuzu kürü uyguladım eşime. sabah akşam hem keçi boynuzu kürü hem keçi boynuzu pekmezi yedirdim kendimde yedim. her akşam fındık badem kuru incir yedik tv izlerken. o ay hiç hamile kalmayı düşünmediğimden günümün geçtiğini bile anlamadım. sürekli kasık ağrım vardı yol yürüyemiyordum yorgundum sürekli. takvim uygulaması var telefonda ona baktım adetten 3 gün geçti diyor ben şaşırdım eşime söyledim oda akşam test yapalım dedi yaptım ikinci çizgi silik çıktı testi koyduk bir kenara eşime dedim pozitif değil ya of falan dedim odaya geçtik. arkadaşım aradı ne oldu canın sıkkın dedi test yaptım negatif ikinci çizgi silik dedim saçmalama kız hamilesin sen dedi. sonra ertesi gün teste gitti 147 çıktı değerim öyle işte sonrada düşük oldu. bu ayda kürlere başladım tekrardan ilk gün dündü hayırlısı bakalım.sen kendılıgınden kalıosun dımı ben hep tedavı oluyom kendılıgınden olmuyo bı de