testi yorumlar misiniz lütfennn

esım gelsi de dra gıderız yaa leke buyudu baya paceteyı kapladı gerekırse ıgne versın

Amin cnm bu isin baslangici hep dertli oluyo yhaa sen de evhhamliydin hatirlio musun :KK66:
Canim yaa sorma hic unuturmuyum o gunleri :KK43: inan bana hala oyleyim. Insallah seninkide hersey yolunda olacak evladin cook saglikli olacqk ben inaniyorum icini ferah tut tatlim :KK66:

sen kendılıgınden kalıosun dımı ben hep tedavı oluyom kendılıgınden olmuyo bı de
valla canım benimki biraz uzun hikaye. ilk evlendiğim aydan beri bebek düşünüyorduk biz. 5 ay olmadı kendiliğinden doktora gittik. doktorum sağ ve sol yumurtalıkta 2 mm çikolata kistim olduğunu söyledi. eşiminde tahlillerini yaptırdık ondada biraz sorun vardı. ertesi ay bana progestoron verdi 15 gün kullandım sabah akşam. porgestoron bitince rahim filmi çekelim dedi rahim filminide çektirdik. tüplerin ikiside açık çıktı. sonra benle bir işiniz kalmadı sizin kapsamlı bir Kadın doğum hastanesine gidin dedi. bende eşime dedim acelemiz yok bekleyelim kendiliğinden olur belki olmazsa 1 sene sonunda gideriz dedim. sonra netten kürler falan duydum keçi boynuzu kürü uyguladım eşime. sabah akşam hem keçi boynuzu kürü hem keçi boynuzu pekmezi yedirdim kendimde yedim. her akşam fındık badem kuru incir yedik tv izlerken. o ay hiç hamile kalmayı düşünmediğimden günümün geçtiğini bile anlamadım. sürekli kasık ağrım vardı yol yürüyemiyordum yorgundum sürekli. takvim uygulaması var telefonda ona baktım adetten 3 gün geçti diyor ben şaşırdım eşime söyledim oda akşam test yapalım dedi yaptım ikinci çizgi silik çıktı testi koyduk bir kenara eşime dedim pozitif değil ya of falan dedim odaya geçtik. arkadaşım aradı ne oldu canın sıkkın dedi test yaptım negatif ikinci çizgi silik dedim saçmalama kız hamilesin sen dedi. sonra ertesi gün teste gitti 147 çıktı değerim öyle işte sonrada düşük oldu. bu ayda kürlere başladım tekrardan ilk gün dündü hayırlısı bakalım.

X