- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
-
- Konu Sahibi oglak_kadini
Aminnn hala inanamiyorum ben bakalim adetim gece ek mi kasik agrim gecti kv rengi akinti da durdu sanki ins daha gelmezzHadi hayirlisi Insallah. Belki beni de mantar engelliyor bilemeyiz. Amin dedigin gibi dualarimiz kabul olsun.
Rabbimden her seyin hayirlisini istiyorum. Hayirli saglikli evlatlar..
Ayyy aminn cnm yaa ins dedigin gibi olur bu bebek dusmesin hayirlisiyla saglikla gelsin insllahCanim benim coook sevindim coook :)) hayirli ugurlu olsun insallah. Bu mübarek Berat gcesi hurmetine Rabbim evladini sana bagislasin, saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah
Saolll cnmm ben de obtum habibtem ins tutunur yaa hasretimiz diner insallah carsamba dra gidip yaptircm tekrar da yarin idrar testi alicm yine bakalim koyulasma da hormonun arttigini gosterirAdreeeeee canimmm coo sevindim adinaaa haydi hayirlosi insallah hayirlisiyla.kucagina almak.nasip.olur sakin agir kaldirmaa yukselirse bebek tutunuyor sana 2 gunde bir kan testi yaptir mutlu oldum adinaaa maydonoz nane de yeme bitki caylarina da dikkat et optum.seni
Insallah oyledir ama insan korkuyor yine de akinti durdu devam etmezse iyiye isaret ewet cnm artik uzuntusunu gectim dusuk yapmak istemiyorum yaaaAdre canim bir kac gun once konusmustuk senle kayiplar hakkindainsallah bu kez tutunacak sana bebegin.kahverengi akinti yerlesme diye biliyorum hadi hayirlisi.
Dua et tatlm bu mubarek gunde insallah bebegin seni hic birakmayacak, canini sikmak yok hicbisey olmayacwk Rabbim in izniyle :))Ayyy aminn cnm yaa ins dedigin gibi olur bu bebek dusmesin hayirlisiyla saglikla gelsin insllah
Cnm bence yerlesme lekesi cunku 27 olduguna gore yeni yeni yerlesiyor insallah bebegin tutunur sana saglikla gelir bence progestan kullan yada doktor git ama27.25 cıktı cnm
Ictim dun zaten bugun tekrar gitcem esim gelsin tekrar istiycem kan testini hem de bi baksin lekeye anlar o ne kanamasi oldugunu ama kahverengi ins kirmiziya donmezCnm bence yerlesme lekesi cunku 27 olduguna gore yeni yeni yerlesiyor insallah bebegin tutunur sana saglikla gelir bence progestan kullan yada doktor git ama
Amin cnm bu isin baslangici hep dertli oluyo yhaa sen de evhhamliydin hatirlio musunDua et tatlm bu mubarek gunde insallah bebegin seni hic birakmayacak, canini sikmak yok hicbisey olmayacwk Rabbim in izniyle :))
Hayirli olsun bebekimmm :) benimde dun transferim oldu beklemedeyim27.25 cıktı cnm
cok sevindimm bir hafta sonra aliriz guzel haberi insallah benimki kesin bisey diil cnm yaa lekelenmem var bakalim bugun dra gidicem ne diycek eger normal bi gebelikse devam eder ama degilse etmez uzulmuom hayirlisini bekliyorumHayirli olsun bebekimmm :) benimde dun transferim oldu beklemedeyim
Iyi olur insallah canim eminim sana tutynacak :))cok sevindimm bir hafta sonra aliriz guzel haberi insallah benimki kesin bisey diil cnm yaa lekelenmem var bakalim bugun dra gidicem ne diycek eger normal bi gebelikse devam eder ama degilse etmez uzulmuom hayirlisini bekliyorum
Iyi heralde yaa icimde dusecek diye bi endise yok rahatim sanirim sadece sabirla bekleyip kalp atisini duyana kadar endise devam ederIyi olur insallah canim eminim sana tutynacak :))
Valla gece durmustu sabah tekrar bi leke geldi 8 de sildim daha bisey gelmedi surekli akmio yani yok yaa yatiom keyif bende vallaBugunku kan testini sabirsizlikla bekliyorum abla eger lekelenme devam ediyorsa yat ama cok ayakta kalma
Ben de ben deee ayy nolcak acaba duserse uzulmuycem de tutunursa cok sevinirimmmmçok heyecanlıyım
Valla gece durmustu sabah tekrar bi leke geldi 8 de sildim daha bisey gelmedi surekli akmio yani yok yaa yatiom keyif bende valla
folık asıt ve aspırını adetımden berı ıcıyorum canım zaten onlar ceptesevindim abla kesilir o progestani kullan birde folik asit alsaydin beslensin die
yat dinlen bol bol :)