testi yorumlar misiniz lütfennn

Canim benim coook sevindim coook :)) hayirli ugurlu olsun insallah. Bu mübarek Berat gcesi hurmetine Rabbim evladini sana bagislasin, saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah :anneadayı::nazar:

Hadi hayirlisi Insallah. Belki beni de mantar engelliyor bilemeyiz. Amin dedigin gibi dualarimiz kabul olsun.
Rabbimden her seyin hayirlisini istiyorum. Hayirli saglikli evlatlar..
Aminnn hala inanamiyorum ben bakalim adetim gece ek mi kasik agrim gecti kv rengi akinti da durdu sanki ins daha gelmezz

Adreeeeee canimmm coo sevindim adinaaa haydi hayirlosi insallah hayirlisiyla.kucagina almak.nasip.olur sakin agir kaldirmaa yukselirse bebek tutunuyor sana 2 gunde bir kan testi yaptir mutlu oldum adinaaa maydonoz nane de yeme bitki caylarina da dikkat et optum.seni:KK9::KK9::KK9::rolleyes::rolleyes::KK73:
Saolll cnmm ben de obtum habibtem ins tutunur yaa hasretimiz diner insallah carsamba dra gidip yaptircm tekrar da yarin idrar testi alicm yine bakalim koyulasma da hormonun arttigini gosterir

Adre canim bir kac gun once konusmustuk senle kayiplar hakkinda:KK43: insallah bu kez tutunacak sana bebegin.kahverengi akinti yerlesme diye biliyorum hadi hayirlisi.

Adre canim bir kac gun once konusmustuk senle kayiplar hakkinda:KK43: insallah bu kez tutunacak sana bebegin.kahverengi akinti yerlesme diye biliyorum hadi hayirlisi.
Insallah oyledir ama insan korkuyor yine de akinti durdu devam etmezse iyiye isaret ewet cnm artik uzuntusunu gectim dusuk yapmak istemiyorum yaaa

Cnm bence yerlesme lekesi cunku 27 olduguna gore yeni yeni yerlesiyor insallah bebegin tutunur sana saglikla gelir bence progestan kullan yada doktor git ama
Ictim dun zaten bugun tekrar gitcem esim gelsin tekrar istiycem kan testini hem de bi baksin lekeye anlar o ne kanamasi oldugunu ama kahverengi ins kirmiziya donmez

Hayirli olsun bebekimmm :) benimde dun transferim oldu beklemedeyim
cok sevindimm bir hafta sonra aliriz guzel haberi insallah benimki kesin bisey diil cnm yaa lekelenmem var bakalim bugun dra gidicem ne diycek eger normal bi gebelikse devam eder ama degilse etmez uzulmuom hayirlisini bekliyorum

Bugunku kan testini sabirsizlikla bekliyorum abla eger lekelenme devam ediyorsa yat ama cok ayakta kalma :KK66:

cok sevindimm bir hafta sonra aliriz guzel haberi insallah benimki kesin bisey diil cnm yaa lekelenmem var bakalim bugun dra gidicem ne diycek eger normal bi gebelikse devam eder ama degilse etmez uzulmuom hayirlisini bekliyorum
Iyi olur insallah canim eminim sana tutynacak :))

X