testi yorumlar misiniz lütfennn

Ayy hadi insallah bu mubarel günün hurmetine rabbim yüzünü guldursun. Insallah gebesindir hayirlisiyla insallah ve saglicakla kucagina alirsin

Ayy hadi insallah bu mubarel günün hurmetine rabbim yüzünü guldursun. Insallah gebesindir hayirlisiyla insallah ve saglicakla kucagina alirsin
amınnn canımmm ınsallahhhh yhaa zaten sabah bı test yaptım gördum cızgıyı sok oldum
eve geldım koca bı akıntı kahverengı sırf kırmızı degıl dıye umutlandım bıraz daha

Aaa cok Iyi bu. Yuksek cikmis. Doktora gösterdin mi? Hamilesin ayy hayirlisiyla kucagina alirsin inşaallah
4 gun kala için yuksek mı göstermedım dra netten baktım leke tamamen kesılse rahat etcem ama ınsallah yerleşme kanamasıdır ama su var sabah bı saat aksam bı saat okuldan gelırken araba cok salladı yaaa o yuzden se bu kanama düşer bu bebek

Ya doktora git o zaman bence değerin 4 gune ragmen cok iyi. Masallah diyeyim. Sen doktora git lütfen. Insallah dusmez tutunur annesine insallah..

Ya doktora git o zaman bence değerin 4 gune ragmen cok iyi. Masallah diyeyim. Sen doktora git lütfen. Insallah dusmez tutunur annesine insallah..
O zaman yarim gidiim tekrar baksinlar yukselmisse tutunuyor demektir di mi simdi stres yapmiycam

Progestan verir dr da ben aldim hemen onu ictim yatatken de alttan fitil olarak koycam ins bi gun daha sabreder carsamba bos gunum esim yarin hic hareket etme diyor ama dra mesaj atarim bakalim ne diycek eger yarin gel derse giderim

Ben bu ay mantar tedavisi gorecegim canim yeni yikandim . O yuzden korunmalisin dedi doktor..
Anladim canim yaa hakkimizda hayirlisi olsun herseyin evladin da mubarek gecede dualarimiz kabul olsun

Bi arkimda da mantar vardi tedavi olduktan sonraki ay gebe kaldi

Anladim canim yaa hakkimizda hayirlisi olsun herseyin evladin da mubarek gecede dualarimiz kabul olsun

Bi arkimda da mantar vardi tedavi olduktan sonraki ay gebe kaldi

Hadi hayirlisi Insallah. Belki beni de mantar engelliyor bilemeyiz. Amin dedigin gibi dualarimiz kabul olsun.
Rabbimden her seyin hayirlisini istiyorum. Hayirli saglikli evlatlar..

Adreeeeee canimmm coo sevindim adinaaa haydi hayirlosi insallah hayirlisiyla.kucagina almak.nasip.olur sakin agir kaldirmaa yukselirse bebek tutunuyor sana 2 gunde bir kan testi yaptir mutlu oldum adinaaa maydonoz nane de yeme bitki caylarina da dikkat et optum.seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…