- 30 Haziran 2013
- 21.169
- 16.765
-
- Konu Sahibi oglak_kadini
amınnn ınsallah mubarek gun ınsallah duzmez bebekhayalet gibi bir çizgiyi bende gördüm,adetinize daha varmış,idrara hcg yeni yeni geçiyordur belki,inşallah tutunmuştur bebeğiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahh
amın canım yaaa ıns bı sorun yoktur da sağlıklıdır ama dusecekse de uzulmem sadece artık dusuk yapmak ıstemıyorumhayırlı ise mübarek günde allah yüzünü güldürür inşallah canım
amınnn canımmm ınsallahhhh yhaa zaten sabah bı test yaptım gördum cızgıyı sok oldumAyy hadi insallah bu mubarel günün hurmetine rabbim yüzünü guldursun. Insallah gebesindir hayirlisiyla insallah ve saglicakla kucagina alirsin
amınnn canımmm ınsallahhhh yhaa zaten sabah bı test yaptım gördum cızgıyı sok oldum
eve geldım koca bı akıntı kahverengı sırf kırmızı degıl dıye umutlandım bıraz daha
öyle umudedıyorum dete daha 4 gun varInsallah yerlesme kanamasidir insallah canim
27.25 cıktı cnmkan sonucu ne zaman çıkacak?
27.25 cıktı cnm
4 gun kala için yuksek mı göstermedım dra netten baktım leke tamamen kesılse rahat etcem ama ınsallah yerleşme kanamasıdır ama su var sabah bı saat aksam bı saat okuldan gelırken araba cok salladı yaaa o yuzden se bu kanama düşer bu bebekAaa cok Iyi bu. Yuksek cikmis. Doktora gösterdin mi? Hamilesin ayy hayirlisiyla kucagina alirsin inşaallah
4 gun kala için yuksek mı göstermedım dra netten baktım leke tamamen kesılse rahat etcem ama ınsallah yerleşme kanamasıdır ama su var sabah bı saat aksam bı saat okuldan gelırken araba cok salladı yaaa o yuzden se bu kanama düşer bu bebek
O zaman yarim gidiim tekrar baksinlar yukselmisse tutunuyor demektir di mi simdi stres yapmiycamYa doktora git o zaman bence değerin 4 gune ragmen cok iyi. Masallah diyeyim. Sen doktora git lütfen. Insallah dusmez tutunur annesine insallah..
O zaman yarim gidiim tekrar baksinlar yukselmisse tutunuyor demektir di mi simdi stres yapmiycam
Nasipten otesi yokki cnm rabbim neyi reva görürse bize onu yasiycazEvet evet hic stres yapma. Tutunuyordur. Sen de destek ol. Agir seylerden kacin. Insallah tutunur bebegin ınsallah
Cok dogru tabi nasipten öte köy olmaz. Insallah nasibindir ama.Nasipten otesi yokki cnm rabbim neyi reva görürse bize onu yasiycaz
inşallah cnm yhaaa degılse de cok uzulmem hayırlısı neyse o olsun senın kaç gun var adete ne durumdsınCok dogru tabi nasipten öte köy olmaz. Insallah nasibindir ama.
inşallah cnm yhaaa degılse de cok uzulmem hayırlısı neyse o olsun senın kaç gun var adete ne durumdsın
Anladim canim yaa hakkimizda hayirlisi olsun herseyin evladin da mubarek gecede dualarimiz kabul olsunBen bu ay mantar tedavisi gorecegim canim yeni yikandim . O yuzden korunmalisin dedi doktor..
Anladim canim yaa hakkimizda hayirlisi olsun herseyin evladin da mubarek gecede dualarimiz kabul olsun
Bi arkimda da mantar vardi tedavi olduktan sonraki ay gebe kaldi