- 30 Haziran 2013
- 21.171
- 16.765
- Konu Sahibi oglak_kadini
ayyy çok tesekkur ederızzzzHayirli olsun ilk nazar boncugu Elif teyzesinden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy çok tesekkur ederızzzzHayirli olsun ilk nazar boncugu Elif teyzesinden
Amin canım darısı bize inşallah tüm isteyenlere.İnşallah kalp atışını da duyduktan sonra hiç bi sıkıntı kalmadan sonuna kadar gidip Allahım sağ salim kucağına almayı nasip ederAllahım ısteyen herkese yasatsın bunu ama kalp atısını duymadan yıne de kendımı kaptırmıycam ben rabbım almasın bızden cnm yaa 5. gebelıgım sevınemıyorum da o yuzden dustu dustu dıye endıselenıyorum
amın cnm bızeo da yeterlı degıl rahım agzı yetmezlıgınden bı 23 bı 16 haftalık ıkı bebek kaybettım yanı sıkıntımız hıc bıtmıycek ama ınsallah kucagımıza da alırızAmin canım darısı bize inşallah tüm isteyenlere.İnşallah kalp atışını da duyduktan sonra hiç bi sıkıntı kalmadan sonuna kadar gidip Allahım sağ salim kucağına almayı nasip eder
gözün aydın canımmmkızzzlarrrrr 66.84 cıkmıs
tamam yokkk lekeler de bıttı sayılır artıkkk hıc kendımı dınlemıycem o gune rahat gıtmek ıstıyorumgözün aydın canımmm
ctesi gününe kadar test yapmak yok
kendini fazla dinleme
İnşallah canım aynı durum bende de var.Bir daha yaşamayız inşallah.Hakkımızda Herşey güzel olur inşallahamın cnm bızeo da yeterlı degıl rahım agzı yetmezlıgınden bı 23 bı 16 haftalık ıkı bebek kaybettım yanı sıkıntımız hıc bıtmıycek ama ınsallah kucagımıza da alırız
ınsallah cnm hersey daha guzel olur ıllakı sıkıntımız olacak Allah kaldıramayacagımız sıkıntı vermesın cnmİnşallah canım aynı durum bende de var.Bir daha yaşamayız inşallah.Hakkımızda Herşey güzel olur inşallah
Amin canımınsallah cnm hersey daha guzel olur ıllakı sıkıntımız olacak Allah kaldıramayacagımız sıkıntı vermesın cnm
tamam cnm ya testler bozuktu ya da bılmıorum sabahkı test oyle sılık çıkınca canım çok sıkıldı yaaa ama uzak durmak lazım stresten baska bısey degıl yaaaCanım bütün yazdıklarını en başından beri okudum düşüyor mu acaba düştümü acaba derken yüreğim ağzımdaydı. artık şu testlerden uzak kal doktorun rapor vermiş dik ayaklarını yat lütfen...
aynen canım uzak dur stresten hatta şöyle en komik filmleri aç netten izle hamileliği aklına bile getirme ne güzel 10 gün tatilini kullantamam cnm ya testler bozuktu ya da bılmıorum sabahkı test oyle sılık çıkınca canım çok sıkıldı yaaa ama uzak durmak lazım stresten baska bısey degıl yaaa
ıyı fıkır valla bak aklıma gelmemıstı cnm yaaaaynen canım uzak dur stresten hatta şöyle en komik filmleri aç netten izle hamileliği aklına bile getirme ne güzel 10 gün tatilini kullan
bizim aklımıza geliyor bak canım dikkatli ol hiç birşey yapma yat sürekli filminide aç ayağını yükseğe koy ve yatıyı fıkır valla bak aklıma gelmemıstı cnm yaaa
6 haftalık olması gerekiyor benim adetim 18 nisan ama geç olmuş bebeğim iki hafta kucuk. 4 haftalık şuanda keseyi gorduk iki hafta sonra inşallah kalp atışları oluşcal cnm dua edin. Sizede Allah hayırlı evlat nasip etsin inşallah.Sen gidince kalp atisini duyarsin zaten aslinda en iyisi boyle yapmak
hadi inşallah bız de görururz o gunlerı cnm ıns kucagına almak da nasıp olurKalp a 6 haftalık olması gerekiyor benim adetim 18 nisan ama geç olmuş bebeğim iki hafta kucuk. 4 haftalık şuanda keseyi gorduk iki hafta sonra inşallah kalp atışları oluşcal cnm dua edin. Sizede Allah hayırlı evlat nasip etsin inşallah.
Amin cnm inşallahhadi inşallah bız de görururz o gunlerı cnm ıns kucagına almak da nasıp olur
canım ben feyste sadece ben olarak paylaşıyorum sonr ORDAN FOTONUN URLSINI ALI SURAT IN YANINDAKI MANZARA GIBI RESME TIKLIORUM URLYI YAPIŞTIRIYORUMArkadaşlar bende test sonucumu size sormak istiyorum ama foto yukleyemedim nasil yükleyebilirim
VAR TABIII BACIMMMM KAC GUN GECTI GUNUNNNYukleyebildim var mi sizce gebelik