testi yorumlar misiniz lütfennn

11391355_683868791746838_3250237748230257692_n.jpg
USTTEKI SANAH ILK IDRAR ALTTAKI YENI

bayağı koyu çıkmış yeni yaptığın test
hayırlısıyla kan değerin de artmıştır inşallah
AYY INSALLAH CNM YAHHAA DAHA BI HEYECANLANDIM ARTIK INSALLAH KOYULASIR DAHA DA KAN TESTIM DE OLUMLU CIKAR NE KADAR CABALADIGIMI SEN BILIYORSUN CNM BENIM HEP DESTEK OLDUN BANA HAKKINI HELAL ET SENIN DE NE MURADIN VAR SA GERÇEK OLSUN EZAN OKUNUYO EZANLARIN HURMETINE CNM

testkesınlıkle daha koyu benım gordugum kırmızıya yakın artık ama resmı cekınce burda olmuyo nıyeyse acık cıkıo bak ılk resımde de cızgı var ama burda çıkmıo

Idrar testini anladigim kadariyla cok erken yaptin bat a daja bir iki gun var degil mi?belli belirsiz cikmasi cok normal kan degerinde olumlu sonuc cikacak bence:)

Idrar testini anladigim kadariyla cok erken yaptin bat a daja bir iki gun var degil mi?belli belirsiz cikmasi cok normal kan degerinde olumlu sonuc cikacak bence:)
inşallah dedıgın gıbı olur ewet erken yaptım pazartesı kahverengı lekelerım geldı suphelendım test ıstedım 27 cıktı dun de test ıstedım 38 çıktı bugun de ıstedım cunku sabah ıdrar testım çok sılık cıktı dustu dıye korkumdan gıttım yoksa evde yatardım hala cıkmadı kan sonucum

neyse yaaa ben rahatladım su test koyulaştı ya hatta sonrasında balktım daha da koyulaşmış
mümkünse hiçbişey düşünme canım test de yapma kendini olumsuz etkiliyorsun
tam tevekkülde kal
şimdilik testler hamile olduğunu gösteriyor allah tamamına erdirsin demek düşer
olumlu düşün, güzel düşün güzel olsun

X