Hayırlı olsun canım kan ver daha iyi olurKızlar adete 4.5 gün var dün kaset test yapmıştım bugün erken gebelik yaptım . akşam saatlerinde yapıldı iki testte
Yaa ümitlenmek istemiyorumHayırlı olsun canım kan ver daha iyi olur
Teste göre var kan ver emin ol artık korkmaYaa ümitlenmek istemiyorum
Günümü bekleyeyim diyordum aslında ama merak ediyorum duramıyorum daTeste göre var kan ver emin ol artık korkma
Beklemene gerek yok kanda çıkıyor zaten canım bende beklemeden öğrendim iki kızımı daGünümü bekleyeyim diyordum aslında ama merak ediyorum duramıyorum da
Benimde bir oğlum var ama onda adet günüm geçmişti öyle yapmıştım test direk kıpkırmızı çıkmıştı böyle bişey gelmedi başıma aceleci davrandım erken olduğu için böyle sanırımBeklemene gerek yok kanda çıkıyor zaten canım bende beklemeden öğrendim iki kızımı da
Evet hatta benimki daha silikti seninki gene belli olmuş canımBenimde bir oğlum var ama onda adet günüm geçmişti öyle yapmıştım test direk kıpkırmızı çıkmıştı böyle bişey gelmedi başıma aceleci davrandım erken olduğu için böyle sanırım
Yaa gerçekten mi bekleme çizgisi olsa böyle olmaz sanırımEvet hatta benimki daha silikti seninki gene belli olmuş canım
Yok ya vallaha ben yaptım şıp sıkıntı gittim kan verdim çoktan kanda belli oldu daha kəsə bile yoktu düşünYaa gerçekten mi bekleme çizgisi olsa böyle olmaz sanırım
Yaa hayırlısı olsun inşallah bakalım cesaretimi toplarsam gideyimYok ya vallaha ben yaptım şıp sıkıntı gittim kan verdim çoktan kanda belli oldu daha kəsə bile yoktu düşün
Son adet tarihiniz neydi acaba ? Ben pembelik görüyorum bence beta düşük olduğundan böyle kan verirseniz içiniz rahatlar ya da 2 güne bir testi yenilerseniz koyulaşmayı takip edebilirsinizYaa hayırlısı olsun inşallah bakalım cesaretimi toplarsam gideyim
Adetime 4.5 gün var şuanSon adet tarihiniz neydi acaba ? Ben pembelik görüyorum bence beta düşük olduğundan böyle kan verirseniz içiniz rahatlar ya da 2 güne bir testi yenilerseniz koyulaşmayı takip edebilirsiniz
16 Aralık son adet tarihiniz desek normal bence . Kan verirseniz ya da tekrar test yaparsanız bizi de haberdar edinAdetime 4.5 gün var şuan
16 Aralık son adet tarihiniz desek normal bence . Kan verirseniz ya da tekrar test yaparsanız bizi de haberdar edin
Bende gördüm çizgiyi kan vermelisin bencede insallah mutlu haberler alırsın darısı bize olsunKızlar adete 4.5 gün var dün kaset test yapmıştım bugün erken gebelik yaptım . akşam saatlerinde yapıldı iki testte
Tekrar yaptım freely marka kaset test oda aynı şekilde silik üç farklı marka yanılmıyoruzdur umarım . İnşallah herkesin gönlüne göre olsunBende gördüm çizgiyi kan vermelisin bencede insallah mutlu haberler alırsın darısı bize olsun
Silik te olsa çizgi görünüyorsa var.Sizinki de belli oluyor ikinci çizgi.Hayirli olsun bence de gebelik var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?