Testi tekrarlamalı mıyım? Hamile olma ihtimalim var mı bayanlar bi bakın acil

baharaksami

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2024
56
0
1
25
Erkek arkadaşımla 15 şubatta beraber olduk, korunduk tek korkum takmadan önce elindeki zevk suyu kondom üzerine değmiştir diye. Bu olay harici reglimden 10 gün önce kahverengi leke geldi ben yerleşme kanaması olabilir diye korktum ama parmağıyla vajinamı zorlamış da olabilir belki o yüzden kahve leke gelmiştir daha sonra ilişkiden 22 gün sonra regl oldum. Regl belirtilerim yok gibiydi tuhaf ağrılarım vardı o kahverengi leke sonrası ben de hep hamileliğe yordum. İlk iki gün ağrılı regl oldum çok pıhtı yoktu ama kırmızı şekilde 2-3 ped dolduracak kadar regl oldum sonra giderek azaldı ve 6. Gün tertemizdi sonları hep kahverengiydi. Reglimin 3. Günü erken gebelik testi yaptım predictor marka. Negatif çıktı. Ama reglim erken bitmiş gibi hissediyorum. Kasık ağrılarım var gibi batmalar oluyor. Testi ilişkiden 25 gün sonra yaptım. Yine tekrarlamaya gerek var mı sizce hamile miyim

değilsiniz. ancak düşünüp düşünüp psikolojinizi bozmamak için kan testi verin.

Yerlesme kanamasi denilen şey normal regl gibi olmaz zaten siz regl olmuşsunuz regl varsa gebelik yoktur zaten birçok şey okuyor etkisinde kalıyor olabilirsin psikolojik olarak herseyi hamilelige yoruyorsun diye düşündüm ben yine de git kan ver için rahatlasın diye ama hamilelik ihtimali olduğunu sanmıyorum açıkçası

Yerleşme sandığım şey zaten anlattığım gibi sadece lekeydi sonrasında regl oldum onu yerleşme kanamasına benzetmedim ama okuyoruz hep regl olup hamile kalanlar var falan diye. Ben de çok kafama takıyorum test yaptım regl oldum ama kesin mi değil mi kafama takılıyor bir ihtinal olabilir mi diye

Bu şekilde psikolojini bozabilirsin en iyisi kan testi ver dediğim gibi bence ihtimali yok hamile olmanın ama için rahatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…