Daha önce doktora gittim ultrasonda bakıldı bir sorun yok dedi adet olunca gel dedi hormon testi yapalim dedi bir türlü fırsat bulamadım hormon testi yapmaya10 aralık gibi yapmalısınız ama önce neden geciktiğinizi biliyor musunuz bir muayene olsanız iyi olurdu böyle belirsizlik içinde beklemek sizi epey yıpratır bende 6 ay denedim her ay bi bekleyiş içine girmekten yıpranmıştım Allah tez vakitte nasip etsin inşallah
İnşallah canım inşallah bugün iki ayrı markadan yaptım yoktu amaBence 6 aralıktan sonra yapın inşallah vardır.
Bana aynısını devlet hastanesi ultrasonla bakip bisey yok dedi 1 senemi yedi. Meğer pko varmışDaha önce doktora gittim ultrasonda bakıldı bir sorun yok dedi adet olunca gel dedi hormon testi yapalim dedi bir türlü fırsat bulamadım hormon testi yapmaya
Ben hem devlete hem de özele gitmiştim ama tekrar mi gitmem gerekBana aynısını devlet hastanesi ultrasonla bakip bisey yok dedi 1 senemi yedi. Meğer pko varmışÖzelde şuan ki doktoruma gittim alttan muayene etti a'dan z'ye butun kistleri,sekli vs her şeyi anlattı kagida cizip elime verdi aklima takilmasin diye. Sonra adet olunca en geç 3.gun gel dedi pko oldugumu lh/fsh hormonuna bakinca öğrendik. Hormon ilacı verdi çok şükür 4 aydir kendim adet oldum,bu ay çatlatma iğnesi vuruldum. Eger hala doktora gitme firsatiniz yoksa,ovulasyon testi alip yumurtlamanizi ve catlamayi takip ederek gebelik testini de ona göre yapabilirsiniz. Ben de her adet gecikmem de umutla test yaptim ama maalesef hep negatif
Adet olmadan güzel ilgilenen bir doktora gidin özelde. Yaşadığınız durumu anlatin,buyuk ihtimal adet olmaniz icin söktürücü verir doktor sonra adetin 2.veya 3.gun gel hormon bakalım tedavi gerektiren durum varsa tedavi baslar yoksa yine doktor yönlendirir. Eger adet olunca gitmek istiyorum derseniz en gec 3.gununuzde gidin ki hormon testi yapabilsinBen hem devlete hem de özele gitmiştim ama tekrar mi gitmem gerek
Adetim gecikince gideyim diyorum öyle yapsam daha iyi olmaz mıAdet olmadan güzel ilgilenen bir doktora gidin özelde. Yaşadığınız durumu anlatin,buyuk ihtimal adet olmaniz icin söktürücü verir doktor sonra adetin 2.veya 3.gun gel hormon bakalım tedavi gerektiren durum varsa tedavi baslar yoksa yine doktor yönlendirir. Eger adet olunca gitmek istiyorum derseniz en gec 3.gununuzde gidin ki hormon testi yapabilsininsallah sorun yoktur. Stresle bir zamandan geciyorsaniz o da dongulerinizi cok etkiler
Size kalmış tabii,ovulasyonla yumurtlamayi takip edin belki yumurtlayip catlama olur )(yumurtlama ve catlamayi degerlendirin)Adetim gecikince gideyim diyorum öyle yapsam daha iyi olmaz mı
Onu da geçen ay denedik yoruldum valla inan ki ne zormuş beklemek olmaması felanSize kalmış tabii,ovulasyonla yumurtlamayi takip edin belki yumurtlayip catlama olur )(yumurtlama ve catlamayi degerlendirin)
Çok haklısın,her yolu deniyoruzOnu da geçen ay denedik yoruldum valla inan ki ne zormuş beklemek olmaması felan
İnşallah siz kaç yıllık evlisinizÇok haklısın,her yolu deniyoruzbazen gülmek lazım olumsuzluklari kafadan atalım insallah olur
2 seneyi devirdikİnşallah siz kaç yıllık evlisiniz