• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Testi ne zaman yapayim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Manolya--

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2016
1.619
2.535
133
Merhabalar. Normal 5 liralık testlerden alicam. Ne zaman yapayım testi. Adet surem 28 gun normalde
29 oldugu da oldu. Bugün geçen aydan bugüne 30. Gun. Kasik ağrısi var bikac gündür. Beyaz akinti var.
Yine testte negatif çıkacak diye korkuyorum

Merhabalar. Normal 5 liralık testlerden alicam. Ne zaman yapayım testi. Adet surem 28 gun normalde
29 oldugu da oldu. Bugün geçen aydan bugüne 30. Gun. Kasik ağrısi var bikac gündür. Beyaz akinti var.
Bir sürü görüş var bu konuda :) kimisinin adet oncesinde cift cizgi cikmis. Kimisi gecikmeden yapma diyor. Benim ebe arkadasim 14 gun gecikmeden sonra idrar testi yap diyordu. En iyisi birkac gun gecikmeye kan vermek galiba.

Bir sürü görüş var bu konuda :) kimisinin adet oncesinde cift cizgi cikmis. Kimisi gecikmeden yapma diyor. Benim ebe arkadasim 14 gun gecikmeden sonra idrar testi yap diyordu. En iyisi birkac gun gecikmeye kan vermek galiba.
Gecikmeden sonra 14 gün çok fazla dış gebelik filansa tehlikeli olur.
Konu sahibi bence 3 gün gecikme ideal. Öncesinde silik de çıkabilir ama çizgi var mı yok mu görmeye çalışmak çok çıldırtıcı

Gecikmeden sonra 14 gün çok fazla dış gebelik filansa tehlikeli olur.
Konu sahibi bence 3 gün gecikme ideal. Öncesinde silik de çıkabilir ama çizgi var mı yok mu görmeye çalışmak çok çıldırtıcı
14 bence de cok fazla. Onu bekleyene kadar kan verilir daha kesin sonuc.

Bugün itibariyle bayağı geçmiş yumurtlama gününüz ortalama 14.-17.gün gerçekleşir muhtemelen şuan varsa çıkar testte ilk idrarla olmasına bile gerek yok

Back