• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testi ne zaman tekrarlamam lazım

sizce?

• hamile değilsin

OY: 1 16,7%
  • geç döllenme yaşıyorsun

OY: 5 83,3%

• Ankete Katılan
    6

trkn0709

Çınar 👦 Yasemin👧 Arel
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2016
3.517
2.886
133
31
Arkadaşlar merhaba herkese hayırlı haftalar dilerim internette geç döllenme yaşayanlarda kan testinde sonuç geç çıkabileceği yazıyordu bana fikir verirmisiniz?:KK43:

Şimdi tahmini bat tarihim 19 ocak fakat ben 7-9-11-13-15 olarak ilişkiye girdik eşimle ve kasıklarımda dayanamadım bir ağrı ile doktora gittim o ara kan testide istedim varsa öğreneyim diye hastaneye gitme tarihim 17 ocak. Rahim duvarın kalınlaşmaya başlamış dedi adette olabilir gebelikte dedi her neyse kan testim negatif çıktı fakat bende adet denen birşey yok gecikmenin 3.günü ara sıra ağrım oluyor adet oldum diyip lavaboya gidiyorum tık yok sizce bu neyin nesi ? Bu ay hamile kalayım diye düşünmedim eşimle bu ay olsa ya dedik öyle muhabbet geçmişti. :KK71: Testi tekrarlamam gerekirmi yada bekleyim mi ? şimdiden teşekkür ederim

Olabilir de zaten varsayilimki son gün tuttu e hemen çıkmaz kanda bi yarın sabah ilk idrarla test yap ona göre bi bakarsın adetin 3 gün geçtiğine göre hamilelik olabilir umutlandirmak istemem seni ama

Olabilir de zaten varsayilimki son gün tuttu e hemen çıkmaz kanda bi yarın sabah ilk idrarla test yap ona göre bi bakarsın adetin 3 gün geçtiğine göre hamilelik olabilir umutlandirmak istemem seni ama

İnşallah canım ya bir kaç yerde adetin 10 gün geçmesine ragmen bile testte çıkmayım hamile kalanlar olmuş daha sonra ki testlerle öğrenmişler. Umarım benimde öyledir değilsede bir an önce adet olayımda önümüzdeki ayımıza bakalım çok saol cevabın için

Geç döllenme yaşayan başka kimse yok mu :KK43:

Canim benim adetim 4 gun gectikten sonra kanda cikmisti. Adete 3 gun kala yoktu kanda gebelik.

Canim benim adetim 4 gun gectikten sonra kanda cikmisti. Adete 3 gun kala yoktu kanda gebelik.

Ya ne güzel canım böyle şeyler duyunca insanlar umut oluyor ne güzel umarım benimde öyledir. Rabbim seni ve yavrunu korusun :anneadayı::KK200:

Arkadaşlar merhaba herkese hayırlı haftalar dilerim internette geç döllenme yaşayanlarda kan testinde sonuç geç çıkabileceği yazıyordu bana fikir verirmisiniz?:KK43:

Şimdi tahmini bat tarihim 19 ocak fakat ben 7-9-11-13-15 olarak ilişkiye girdik eşimle ve kasıklarımda dayanamadım bir ağrı ile doktora gittim o ara kan testide istedim varsa öğreneyim diye hastaneye gitme tarihim 17 ocak. Rahim duvarın kalınlaşmaya başlamış dedi adette olabilir gebelikte dedi her neyse kan testim negatif çıktı fakat bende adet denen birşey yok gecikmenin 3.günü ara sıra ağrım oluyor adet oldum diyip lavaboya gidiyorum tık yok sizce bu neyin nesi ? Bu ay hamile kalayım diye düşünmedim eşimle bu ay olsa ya dedik öyle muhabbet geçmişti. :KK71: Testi tekrarlamam gerekirmi yada bekleyim mi ? şimdiden teşekkür ederim

İnşallah hamilesindir. Ama ilişki günlerini neye göre belirledin? 4-5 ocak gibi başlasan daha yüksek ihtimaldi gibi geldi bana.

bence 1 hafta kadar daha bekleyin derim twkrar bi kan verin batsınnn idrar testlerii artık çok dandikleştiii

ayrıca satı yazmamışsınızz???

adet gecikmesinin sekizinci gunu idrarda cikti 2. gunu kan verdim cikmadi canm bekle iki gun sonra kan ver gec dollenme olablr strestende olablr

İnşallah hamilesindir. Ama ilişki günlerini neye göre belirledin? 4-5 ocak gibi başlasan daha yüksek ihtimaldi gibi geldi bana.

İnşallah canım eşim şehir dışında olduğu için 6 ocak gece geldi izmire onun için o tarihte yaptık oda bebek düşüncesi ile olmadı yani sartlamadık kendimizi.

İdrar testinde herkes hata alınca bende yapmadım cnm hiç SAT tarihim 22 aralıktı

adet gecikmesinin sekizinci gunu idrarda cikti 2. gunu kan verdim cikmadi canm bekle iki gun sonra kan ver gec dollenme olablr strestende olablr

Umarım canım herşeyin hayırlısı normalde hiç gecikmezdi bu sefer böyle olunca insan acabamı diyor bebek yoksada adet olayımda ona göre önümüzdeki ay bakalım :)

Back