• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Testere dişli aslan pencesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

KalbennDua

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2019
314
413
103
Merhaba. Hamile kalmak icin testere disli aslan pencesi yumurtlamaya kadar mi yoksa bütün bir adet donemi boyunca mi kullanilmali? Bu konuda bilgisi olan varsa yardimci olabilir mi?

15 günlük kullanılması gerekiyor diye biliyorum. Hormon düzensizliği olanlar için öneriliyor. Benim öyle bir problemim yok ama hamile kalmak istiyorum. Kullansam mi kullanmasam mi bilemedim

21 gün içip 6 gün ara ver diyor saraçoğlu. Tekrar 21 tekrar 6 gün ara. Adetin 3. Günü başlamak lazımmış. @Selinf
E tekrar başladığın zaman adetli zamanına denk gelir. Ben 30 gün içilir, 6 gün ara verilir diye duydum. Ve bazı makalelerde eskiden düşük risk grubundakiler gebeliği başladığında düşük yapmamak için 3 ay boyunca içenlerin bu çayı. Bende yeni başladım bu küre kafam karıştı vallahi ya :(

E tekrar başladığın zaman adetli zamanına denk gelir. Ben 30 gün içilir, 6 gün ara verilir diye duydum. Ve bazı makalelerde eskiden düşük risk grubundakiler gebeliği başladığında düşük yapmamak için 3 ay boyunca içenlerin bu çayı. Bende yeni başladım bu küre kafam karıştı vallahi ya :(
ytube da video var bizzat agzindan boyle duydum. bakin isterseniz.

Back