Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Testere Dişli aslan pençesi ve hamilelik
- Konu Sahibi AdoreSS
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #aslanpençesi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Aralık 2018
- 1.576
- 2.030
- 48
- 33
Ben lh düşürmek.icin icmistim 19 dan 14 e düştü 1 ayda ama hamile kalamadim şimdi hayit tohumu kullaniyorum adete son 8 gün kaldiMerhaba Arkadaşlar. Aslan pençesi çayı icip hamile kalabilen,etkisini goren var mı aranızda? Bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
- 1 Aralık 2018
- 316
- 162
- 103
- 26
Anladım. Benimde 5 gün var. Aslan pençesi ve bikac kür kullanıyorum. Hakkımızda hayırlısı:)Ben lh düşürmek.icin icmistim 19 dan 14 e düştü 1 ayda ama hamile kalamadim şimdi hayit tohumu kullaniyorum adete son 8 gün kaldi
- 25 Aralık 2018
- 1.576
- 2.030
- 48
- 33
Benimde bugun 17 gün oldu kullaniyorum kasik agrilarim var adetime 7 gün kaldıBende denicem şu an hayıt içiyorum
- 1 Aralık 2018
- 316
- 162
- 103
- 26
Benimde 11 gün oldu kullanalı. Hakkımızda hayırlısı :)Benimde bugun 17 gün oldu kullaniyorum kasik agrilarim var adetime 7 gün kaldı
- 15 Mart 2019
- 727
- 529
- 53
Prolaktin düşürmek için kullanmıştım işe yaradı,daha önceki dönemlerdede düzensizlik için kullanmıştım,bu ayda gebelik için 10 gün içtim sabah akşam bakalım işe yararmı bilemiyorum,Merhaba Arkadaşlar. Aslan pençesi çayı icip hamile kalabilen,etkisini goren var mı aranızda? Bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
- 1 Aralık 2018
- 316
- 162
- 103
- 26
Prolaktin düşürmek için kullanmıştım işe yaradı,daha önceki dönemlerdede düzensizlik için kullanmıştım,bu ayda gebelik için 10 gün içtim sabah akşam bakalım işe yararmı bilemiyorum,
[/QUOTE
Peki prolaktin düşürmek için kullandığında,hamilelik düşünmüyor muydun? Benim de prolaktin yüksekliğim var. Düşerse hamilelikte gerçekleşir mi diye meraktayim
- 15 Mart 2019
- 727
- 529
- 53
- 15 Mart 2019
- 727
- 529
- 53
Bende olmadı,adet dönemi yaklaşıyor yada hamilelik olabilirmi?Kızlar aslan pençesi çayı içip de göğüste hassasiyet yaşayan oldu mu acaba?
Ben 4 gündür kullanıyorum ama göğüslerimde hassasiyet başladı bu normal mi acaba?
Geçen ay aşılama yaptırdık ama tutmadı daha 1 hafta oldu reglim biteli. Hamilelik olma ihtimalide şu durumda sanırım sıfır. Östrojen hormon seviyesini yükseltiyor diye okudum bi yerde acaba ondan mı oldu anlamadım valla. Bir kişi çıkıp bende de hassasiyet oldu dese rahatlıyacam vallaBende olmadı,adet dönemi yaklaşıyor yada hamilelik olabilirmi?
Canım ben adaçayı kullandım o ara goguste hassasiyet olmuştu ama ostrojenimi 33 ten 46 ya çıkardı sonra testere disli aslan pençesine başladım bi yirmi gün felan adete kadar içtim adetini bi gün felan attı ama ben 28 günde falan okuyordum 30 gün oldu fshimda 10,4 ten 9,3 e düşmüş ama Tsh im tavan yapmış normalde 0,02 idi 8 olmus normalde ilaç kullanıyodum eutrox için çok düştü diye bırakmıştım o çay resmen tavan yaptırmış tsh a şok oldum çayı kullanırken iyi ve cok siki takip etmek lazım değerleri ama östrojenim aynı adaçayı östrojen için daha iyi geldi bana galiba bidahaki ay ne olcak bakalım sonuç alan varsa paylaşsinGeçen ay aşılama yaptırdık ama tutmadı daha 1 hafta oldu reglim biteli. Hamilelik olma ihtimalide şu durumda sanırım sıfır. Östrojen hormon seviyesini yükseltiyor diye okudum bi yerde acaba ondan mı oldu anlamadım valla. Bir kişi çıkıp bende de hassasiyet oldu dese rahatlıyacam valla
- 23 Ağustos 2019
- 334
- 366
- 18
Canım ben adaçayı kullandım o ara goguste hassasiyet olmuştu ama ostrojenimi 33 ten 46 ya çıkardı sonra testere disli aslan pençesine başladım bi yirmi gün felan adete kadar içtim adetini bi gün felan attı ama ben 28 günde falan okuyordum 30 gün oldu fshimda 10,4 ten 9,3 e düşmüş ama Tsh im tavan yapmış normalde 0,02 idi 8 olmus normalde ilaç kullanıyodum eutrox için çok düştü diye bırakmıştım o çay resmen tavan yaptırmış tsh a şok oldum çayı kullanırken iyi ve cok siki takip etmek lazım değerleri ama östrojenim aynı adaçayı östrojen için daha iyi geldi bana galiba bidahaki ay ne olcak bakalım sonuç alan varsa paylaşsin
Canım tsh ilacını bırakalı ne kadar olmuştu? Çaydan değil de normalde tsh problemi yaşıyorsan ilacı bırakınca geri yukselmiş olabilir. Annemin de çünkü tsh problemi var ve yaklaşık 2 yoldur ilaç kullanıyordu, doktor bıraktığı anda geri yükseleceğini söylemişti ama annem inanmadı ve bıraktı. Gerçekten de bi ay sonra tekrar ölçüm yaptırdığında 8e yukselmişti. Belki senin de ondan olabilir mi acaba bilemedim
Belkide olabilir ama ilaç kullanmadan önce 5 falandı şimdi nasıl 8 oldu birde bu forumlarda birinde gördüm tsh i yükselmiş.Canım tsh ilacını bırakalı ne kadar olmuştu? Çaydan değil de normalde tsh problemi yaşıyorsan ilacı bırakınca geri yukselmiş olabilir. Annemin de çünkü tsh problemi var ve yaklaşık 2 yoldur ilaç kullanıyordu, doktor bıraktığı anda geri yükseleceğini söylemişti ama annem inanmadı ve bıraktı. Gerçekten de bi ay sonra tekrar ölçüm yaptırdığında 8e yukselmişti. Belki senin de ondan olabilir mi acaba bilemedim
- 23 Ağustos 2019
- 334
- 366
- 18
Anladım canım belki de dediğin gibidir. Bende içeyim diyordum çayı ama yükseltiyorsa içemem benimde tsh 3tü. Doktor gebe kalmak istediğim için ilaç vardı. Bi aydır kullanıyorum şu an 2 tshım. Yükseltmeyelim şimdi durduk yerdeBelkide olabilir ama ilaç kullanmadan önce 5 falandı şimdi nasıl 8 oldu birde bu forumlarda birinde gördüm tsh i yükselmiş.
Istersen günde bi tane yada iki günde bir kullan canı. İlacı bırakmazsan bise olmaz heraldeAnladım canım belki de dediğin gibidir. Bende içeyim diyordum çayı ama yükseltiyorsa içemem benimde tsh 3tü. Doktor gebe kalmak istediğim için ilaç vardı. Bi aydır kullanıyorum şu an 2 tshım. Yükseltmeyelim şimdi durduk yerde