testere dişli aslan pençesi kullanıp hamile kalanlar

Hormonal sorunlara birebir t.d.aslan pencesi. Bende pcos var ibrahim Saraçoğlu nun tarifine uyarak içiyorum gününde geliyor maşallah. T.d.aslan pencesinin yarari hormon düzenleyici olması zaten. Ablamdan prolaktin yüksekti baya. Bunu içmeye başladı hamile kaldı
merhabalar bendede prolaktin yüksekliği çıktı bende doktor gebeliğe engel dedi.bende testere dişli aslan pençesi kullanacağım ilaçtan önce acaba ablan hamile kaldıktan sorada içmeye devam ettimi

merhabalar bendede prolaktin yüksekliği çıktı bende doktor gebeliğe engel dedi.bende testere dişli aslan pençesi kullanacağım ilaçtan önce acaba ablan hamile kaldıktan sorada içmeye devam ettimi

Hayır bu tür bitkiler gebeyken içilirse çocuk düşer diye biliyorum

arkadaslar bende testere disli aslanpencesi ile hamile kalanlardanim.7-8 aydir deniyorduk olmuyordu.doktora gitmeden once bir hafta sogan kuru denemistim doktora gittigimde rahmimde hic bi sorun olmadigini soyledi miyom kist hicbisey yok dedi ama prolaktinim yuksekti iki ay dostinex kullandim.haftada iki sefer yarim yarim iciyordum.o iki ay icinde de hamile kalmadim. sonrasinda tekrar doktora gitmeden bir de bu cayi denemek istedim.sabah aksam birer su bardagi iciyordum.poset cay seklinde almistim kaynamis suya atip altini kisip on dakika alti kisik kapagi kapali kaynattiktan sonra iliyana kadar dinlendirip sonrasinda iciyordum.sadece 20 gun icebildim sonrasinda esim bi bocek sokmasi sonucu rahatsizlik gecirdi hastanede yatti o arada cayi yapamadim esime de cayi ictigim 20 gun boyunca keciboynuzu pekmezi vitamin destegi ve mesir macunu kullandirmaya baslamistim. ve cok sukur iki gun once test yaptim pozitif cikti mucizem geldi:anneadayı::anne: haftaya ins doktora gidecegiz kese de olusmussa o zaman tam sevinecegim.Allah isteyen herkese nasip etsin ve hamile olanlara da saglikla kucagina almayi nasip etsin.

arkadasim ibrahim saracoglunun sitesinde ben okudum dusuk yapma ihtimali olan kadinlara da oneriyor.kadinlarin dusuk yapmasini engelliyormus bence hamilelik haberini alana kadar ic ama bir ay icince 10 gun ara vermen gerekiyor.ins simdiye kadar hamile kalmissindir gerek kalmamistir caya.

Merhaba bende Aslan pençesine bugün başladım bebeği istiyorum fakat olmuyor yumurtalıklarım çalışmıyormuş oyüzdende adetimde düzensiz bugün başladım Aslan pençesine Adem 1. Günü hem söktürsün hem yumurtalara iyi gelsin die inşallah sonuç alırız
Testere dişli aslan pençesi iyi geldi mi canım yazmamışsın bi daha sonuç ne acaba

Merhaba konu bayağı eski ama tarçın çörek otu ve bal karışımını nasıl ve hangi vakitlerde nekadar zamanda tüketdiniz rica etsem tarifi yazar mısınz.

valla canım duydum ama ben bal tarçın çörek otu kürü uyguladım.korunma hapını bıraktıktan sonra 3. ayda hamile kaldım.bu kür yumurtlamayı arttırıyor ve yumurtaları büyütüyor diye duymuştum.bir de internetten ovülasyo testi sipariş vermiştim.yumurtlama takibini kendim yapmıştım sonuç olumlu oldu.hakkınızda en hayırlısı olsun inşallah...

Merhaba konu bayağı eski ama tarçın çörek otu ve bal karışımını nasıl ve hangi vakitlerde nekadar zamanda tüketdiniz rica etsem tarifi yazar mısınz.

X